*martusia*
Fanka BB :)
No właśnie miałam pisać że hipp ma od 1 tyg. Kup w torebkach bo granulat to sam cukier... co do wody z glukoza to chyba jakaś stara szkoła wciąż rozpowszechnia taki przykaz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilo u mnie było to samo tylko mój płakał i sile prezyl jak jadł z piersi lapal i wypuszczal. Brzuch bardzo bolał. Problemy się skończyły jak zaczęłam podawać butelką, ale dla mnie to gorsze.Boze dziewczyny to Wy nie czujecie ze macie male dzieci w domu Ja to dzisiaj lacznie spalam moze z 4 h w nocy bo malego bolal brzuszek. Jak je to taki niespokojny, w trakcie jednego karmienia chyba z 20 razy wypusci piers i nie dziwne ze sie nalapie powietrza i go pozniej boli brzuch. Juz kurde nie wiem jak go uspokoic, maz wie ze nie ma wstepu do pokoju jak karmie bo on tylko uslyszy glos zaraz glowa w bok, juz nawet ja sie na niego nie patrze bo zaraz sie do mnie smieje. Juz nie wiem co robic zeby jadl spokojnie ;/ a niby kolki mialy przejsc po 3 miesiacu