reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja tez podwójna - na srode termin z połówkowego, wg om dzis - nic. Oprcz tego ze mi coraz ciężej i mnie wsyzstko denerwuje a jak chce cos zrobic to spina sie brzuch i szybciutko wracam na kanape i jeszcze wieksze nerwy hahahaaha

Wlasnie czekam do poloznej

Gratuluję wszystkim mamuśką które mają już swoje pociechy:-) My to chyba jako ostatni się rozpakujemy na 25 mam termin. A najbliższych wizytę 22 wiec pewnie ustala mi datę na wywołanie jak nic się nie zacznie. Mam jednak nadzieję że się uda urodzić wcześniej bo już jestem zmęczona ta ciąża :-(

A u mnie po badaniu, rozwarcie na palec i twarda szyjka, dzisiaj nici z wywolywania wzięli dziewczyny z przenoszoba ciąża. Mi zaproponowano ponownie cewnik, ale odmowilam, albo zel dopochwowy za okolo 200zl, ktory ma mi zmiekczyc szyjke i wywolac skurcze. Slyszalyscie cos o tym? Kolejna proba oxy moze jutro, moze środa

Nie bierz tego żelu, bo to pić na wodę fotomontaż :) szkoda kasy i juz

Ilo gratulacje :)

reklama
Dziękuje dziewczyny! Mały ma się dobrze trochę gorzej że mną. W trakcie porodu straciłam b.dużo krwi i właśnie mam podane dwie jednostki. Już po samym porodzie jak zlazilam z fotel na łóżko szpitalne do zemdlalam.i telepalo mnie niesamowicie z zimna. Rano myslalam że wstane po tych 4-5 godzinach od porodu wiadomo bez snu ale zawsze coś tam się odpoczywa leżąc.ją chce wstać a ją nie mam siły ustac na nogach więc zrobili morfologię i okazało się że jest bardzo bardzo słabą więc póki co małym się nie zajmuje bo nie mam na to siły.. I powiem szczerze że poród naturalny to hardcore i nie wiem czy jakbym miała możliwość wyboru nie wzielabym CC. Tak czy siak maluchy są wspaniałe a dla każdej z nas jej dziecko najpiękniejsze :) pozdrawiam was!

Do góry