reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziękuje dziewczyny! Mały ma się dobrze trochę gorzej że mną. W trakcie porodu straciłam b.dużo krwi i właśnie mam podane dwie jednostki. Już po samym porodzie jak zlazilam z fotel na łóżko szpitalne do zemdlalam.i telepalo mnie niesamowicie z zimna. Rano myslalam że wstane po tych 4-5 godzinach od porodu wiadomo bez snu ale zawsze coś tam się odpoczywa leżąc.ją chce wstać a ją nie mam siły ustac na nogach więc zrobili morfologię i okazało się że jest bardzo bardzo słabą więc póki co małym się nie zajmuje bo nie mam na to siły.. I powiem szczerze że poród naturalny to hardcore i nie wiem czy jakbym miała możliwość wyboru nie wzielabym CC. Tak czy siak maluchy są wspaniałe a dla każdej z nas jej dziecko najpiękniejsze :) pozdrawiam was!
Nie strasz bo ja tuż tuż :D

Za to ja kiedys krojona bym chyba nie chciała znowu :D ale wypowiem sie po porodzie [emoji23]

reklama
Emenems ale przypuszczam ze będziesz rodzić w szpitalu gdzie do dyspozycji masz roznego rodzaju znieczulenia. U mnie w szpitalu mmss do dyspozycji gaz rozweselajacy który nic nie daje lub prysznic, zimny :p

Emenems ale przypuszczam ze będziesz rodzić w szpitalu gdzie do dyspozycji masz roznego rodzaju znieczulenia. U mnie w szpitalu mmss do dyspozycji gaz rozweselajacy który nic nie daje lub prysznic, zimny :p
Jest gaz akupunktura i epidural oczywiscie wanna i prysznic :)
Ale czy sie zdazy dac epidural to zobaczymy heheh

Bo juz mam rozwarcie na 2/3 cm i jak skurcze sie zaczną to mam szybko dzownic do poloznej i do szpitala a to 120 km zeby zdazyc hehehe

Tak, wszystko poszło błyskawicznie. Od 10:55 skurcze co 5 min, a do szpitala prawie 50 km, jakoś zdążyliśmy. W szpitalu byłam może pół godziny do 40 minut tak więc bardzo szybko poszło.
Mała jest cudowna, zakochałam się po raz drugi :-) w końcu moja Marysia ma wyczekaną siostrzyczkę:)

Tak, wszystko poszło błyskawicznie. Od 10:55 skurcze co 5 min, a do szpitala prawie 50 km, jakoś zdążyliśmy. W szpitalu byłam może pół godziny do 40 minut tak więc bardzo szybko poszło.
Mała jest cudowna, zakochałam się po raz drugi :-) w końcu moja Marysia ma wyczekaną siostrzyczkę:)
Kolejny przykład ze drugie to mega fajnie szybko :) heheh

reklama
Do góry