reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kas88 mi się zwolnienie skończyło wczoraj. Właśnie jadę do mojego gina bo on mi może wypisać jeszcze 8 dni zwolnienia. Na 8 dzień jak nie urodze to zostaje w szpitalu i wtedy zwolnienie daje szpital. Gratulacje dla kolejnych mamusiek!!!

Simka my to faktycznie miałyśmy mega podobne porody.
I ja się cieszę, bo jak o Twoim czytałam to tak sobie myślałam, że tak mogłabym mieć. I pach! :-)

Ilo podjęłam próbę sn i jakoś tak wyszło ze nie miałam okazji skorzystać z żadnych wspomagaczy przeciwbólowych... I jeszcze na leżąco :s

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Ja rowniez gratuluję wszystkim dziewczyna. Mnie jutro czeka indukcja nr 2. Moze ten moj syn zdecyduje sie wyjść. Ja juz nawet nie denerwuje sie tym porodem i bolem, jestem taka zrezygnowana. Tylko boje sie ze jak sie zacznie to maz nie zdazy dojechać z pracy:(, a nie chcemy zeby bral wolne jak znowu nic z tego nie wyjdzie.
Jak tam cholestaza ??? Wyniki dalej idą w górę? ??

Bo u mnie chyba odpuściło :) drapie się ale z wyników nie wynika ze to to :) tylko fostfataza jest wysoka ale podobno w II trymestrze to norma wiec nie wiem co mam myśleć

reklama
Do góry