reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
U nas chyba będzie zoltaczka:( już druga doba a bilirubina 12.4. Już się martwię.
Apetyt ma super, całkiem zmieniłam zdanie na temat karmienia:)) tylko strasznie sutki bola! Na szczęście nie mamy już problemu z przystawianiem.
Gratulacje dla wszystkich świeżo rozpakowanych Mamus!!

Beti oby się rozeszlo ale coś mi się widzi u was zoltaczka :( a poprzedni pomiar? U nas było 1.1 i pediatra powiedział ze nie ma obaw, zoltaczki nie będzie :) Marysia miała, aż pomarańczowa była :s

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

A u mnie po badaniu, rozwarcie na palec i twarda szyjka, dzisiaj nici z wywolywania wzięli dziewczyny z przenoszoba ciąża. Mi zaproponowano ponownie cewnik, ale odmowilam, albo zel dopochwowy za okolo 200zl, ktory ma mi zmiekczyc szyjke i wywolac skurcze. Slyszalyscie cos o tym? Kolejna proba oxy moze jutro, moze środa
Moja siostra miała ten żel i nic jej nie pomógł tylko pieniądze w błoto wydane :-/

A u mnie po badaniu, rozwarcie na palec i twarda szyjka, dzisiaj nici z wywolywania wzięli dziewczyny z przenoszoba ciąża. Mi zaproponowano ponownie cewnik, ale odmowilam, albo zel dopochwowy za okolo 200zl, ktory ma mi zmiekczyc szyjke i wywolac skurcze. Slyszalyscie cos o tym? Kolejna proba oxy moze jutro, moze środa
Ten zel to to samo co nasienie meza ... Wiec chyba lepiej wrocic do domu na dobry sex :)

Ten żel to raczej poślizg robi, niewiele więcej.. A ile dni Po terminie ze takie wywolywanie ciągle?

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Beti chyba u Was żółtaczka będzie. Ale dużo cyca i przejdzie :)Oli wyszedł do domu z poziomem 13.1. Michał 4.2

Maja ale Cię trzymają. Hm żel to tylko dla poślizgu, cewnik jak dla mnie masakra :( a jeszcze jakieś inne rozwiązania? Poza oxy.

reklama
ilo gratulacje.
Ja dziś po wizycie miałam ktg zero skurczów.Posiew wyszedł ok więc ominie mnie antybiotyk.Jak przez tydzień nie urodzę to mam się w następny poniedziałek zgłosić na KTG.Jestem ciekawa czy dużo dziewczyn w dwupaku jeszcze?Przez ostatni tydzień schudłam pół kilo więc lekarka powiedziała,że może być szybko.

Do góry