reklama
Limonka87
Fanka BB :)
Limonka, Innabajka w których Wy tygodniach jesteście? Bo strasznie duże te wasze dzieci. Czy one teraz tak rosną szybko czy mój jest taki mikrus? Mój w czwartek w 21t 6d miał 465 g.
Aż się zaczynam niepokoić czy nie za mało rośnie...
25+2, nasze dzieciaczki sa najstarsze teraz zaczyna sie najintensywniejsze przybieranie na wadze, do 20 tyg ok 500g a w drugiej połowie ciazy 6-krotność tego
Innabajka
Limonka, Innabajka w których Wy tygodniach jesteście? Bo strasznie duże te wasze dzieci. Czy one teraz tak rosną szybko czy mój jest taki mikrus? Mój w czwartek w 21t 6d miał 465 g.
Aż się zaczynam niepokoić czy nie za mało rośnie...
Ja jestem prawie w 25tygodniu wiec spoko i ok 800g
Mój ma 734g a jestem 24+3. Gin pytał się dzisiaj jak duży się urodził Pawełek. Się zaniepokoilam skąd to pytanie czy teraz jest ok, to powiedział że waży ksiazkowo.
Chciał dać mi zdjęcie 3d ale mały nie współpracował i zasłonił się obiema raczkami że nic nie bylo widać. Może za miesiąc się uda zrobić jakieś.
Chciał dać mi zdjęcie 3d ale mały nie współpracował i zasłonił się obiema raczkami że nic nie bylo widać. Może za miesiąc się uda zrobić jakieś.
Ja jutro mam wizytę. Z wynikami tego prenatalnego Usg idę jutro do mojego gina. Ciekawa jestem czy coś w końcu przytyłam.
Młody mi się rozszalał. Od ok. pół godziny kopie jak dziki. Ale najadłam się chrupek bekonowych (tak, wiem, zgrzeszyłam), więc może dlatego
Aaa a na szkole rodzenia jeszcze dostałam dziś płytkę z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży, muszę obejrzeć jutro i poćwiczyć
Młody mi się rozszalał. Od ok. pół godziny kopie jak dziki. Ale najadłam się chrupek bekonowych (tak, wiem, zgrzeszyłam), więc może dlatego
Aaa a na szkole rodzenia jeszcze dostałam dziś płytkę z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży, muszę obejrzeć jutro i poćwiczyć
betina018
Znalazłam na Allegro sprzedająca co ma zajebiste ciuchy dla dziewczynek jakby któraś chciała sie bawić w licytacje wklejam linka bi są cud miód
Zobacz ofertę: ŚLICZNY OCIEPLANY ZESTAW KRÓLICZEK _ 50-56 _
ŚLICZNY OCIEPLANY ZESTAW KRÓLICZEK _ 50-56 _ (5658809794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pauletahh dzięki ☺ tak mnie wciągnęły te licytacje, haha emocje. Mam już sweterek dla maleństwa i bluzę dla córci
Dziewczyny podziwiam Was za energię, remonty, wyprawki i te wypieki, a już nie wspomnę o siłowni Emenems - wielki szacun
Mam ostatnio wilczy apetyt i ciągle bym jadła. To nie wróży dobrze ale będę się tym martwić wiosną. Z moim maleństwem wszystko dobrze kopie jak szalona co jest niezwykle przyjemne. Marysia ciągle całuję brzuszek, nawet w przedszkolu żegna i wita się z brzusiem.
Mnie też złapało przeziębienie tak więc kuruje się domowymi sposobami. Zdrówka Wam życzę, idę spać, dobranoc
Ostatnia edycja:
reklama
green_parsley
Ja dziś też obkladalam sie poduszkami jak tylko moglam i nic, klnelam nad ranem az meza obudzilam, chyba lepiej juz nie bedzie... u mnie plecy nawet na minute odpadaja, w szpitalu jak robili mi usg i jeszcze kazali do tylu rece wziasc to oblaly mnie zimne poty, ciemno przed oczami i lekarz w ostatniej chwili mnie podniosl bo bym odleciala..