reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Pomogły tylko tyle że zrobiła mi rozpiskę co kiedy załatwiać, czyli kiedy pierwsza wizyta u pediatry, że mam wziąć skierowanie na usg bioder, i dała namiar na poradnię preluksacyjną pod Poznaniem gdzie mieli jeszcze miejsca dla końcoworocznych maluchów bo w Poznaniu już miejsc nie było ;) tak to nic nowego. Oglądała ranę po cc żeby sprawdzić czy się goi, to samo z pępkiem małej, patrzyła czy dobrze ssie i tyle właściwie.

reklama
Dziewczyny mam pytanie !
Jak sie nazywa po polsku ryba ktores wyglada nak losos sle łososiem nie jestvZ jest droższa ?? :D
Bo u nas wszedzie piszą ze jej nie mozna jesc w ciazy ale pisałam do położnej i ona mowi ze mozna po naszemu to ørret jak sie domyślcie mówimy z mezem oreta ale nie ma takiej w Polsce ... Aneccia? Moze ty pomożesz ??
Słownik bzdury pokazuje...

Tak wyglada :
Zobacz załącznik 709655Zobacz załącznik 709656

A to morska ryba? Wyglada jak troć:)

U nas kryzys w przedszkolu. 20 minut płaczu i tak na siłę została. Oczywiście jej pani nie było tylko inna (ja mam wrażenie że tam w tygodniu to są 3 różne) i patrzy się baba głupio zamiast dziecko zagadać i pomóc. Aż mi się płakać chciało :(

green- jak Paulina pisze, może kryształy w moczu. Ja miałam w pierwszej ciąży kolki nerkowe

Bettka- piękne zakupy :)

Handel kwitnie :p

Paulina- słodkie te ciuszki

Kurczę to ja trafiłam na położną z powołania chyba, bo moja powtarza, ze jak cos się dzieje to dzwonić, wysyłać sms, ona odpisze albo odwiedzi jak będzie potrzeba, albo przyjeżdżać jak nas coś już teraz niepokoi. Myślę, ze po porodzie będzie podobnie :)

Emenems- a nie jest to przypadkiej pstrąg łososiowy? U nas w Biedrze i Lidlu często promocja na to jest

Ja juz leze na patologii. Jak zadzwonilam do Pani dr to od razu kazala pakowac torbe i przyjezdzac, polozyc sie i zrobic badania, podejrzewa wlasnie kolke nerkowa, no i lozysko jej sie nie podoba kazala mi lezec i tylko do lazienki wstawac, no to chyba tyle. :)

Ja juz leze na patologii. Jak zadzwonilam do Pani dr to od razu kazala pakowac torbe i przyjezdzac, polozyc sie i zrobic badania, podejrzewa wlasnie kolke nerkowa, no i lozysko jej sie nie podoba kazala mi lezec i tylko do lazienki wstawac, no to chyba tyle. :)

Widzisz !! Konsultacja najważniejsza !! Badaj sprawdzaj i sie odzywaj !!

No mi pstrąg nie pasował ... Wlasnie jak pstrąg różowy .. Na trgo trocia nie wpadlam !! To bede szperać czy mozna trocia :D dzieki

reklama

To jesteś teraz pod dobrą opieką, odpoczywaj i na pewno wszystko ok będzie :)

Do góry