reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
U mnie badanie wygląda tak - pobieranie, 75 g do picia, 2 godziny mija i znów pobieranie. Oby się nie pożygać to jakoś będzie
Innabajka
Fanka BB :)
Innabajka położna ma obowiązek po porodzie odwiedzić Was 4 razy
Ciekawe bo u mojej kolezanki była raz
Ja miałam na 2 tyg temu na glukozę 3 badania: przed podaniem glukozy, na czczo, po 1 godzinie od wypicia glukozy i po 2 godzinach od wypicia. Ale najgorsze bylo, że trzeba siedzieć w poczekalni, bo można zasłabnąć i nie może byc wysiłku fizycznego i nic w tym czasie ani pić ani jeść -nawet wody
Sierpniowa
Ciekawe kiedy mnie na glukoze wyśle... Mam dziś dentyste a w związku z tym małego stresa. I w ogóle jakiś dzisiaj słaby dzień bo nic mi się robić nie chce. Dziecko śpi, ja serial obejrzałam i trole
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Tak więc jest to niezgodne z prawem, u mnie była 3 razy bo uznaliśmy że nie jest potrzebna 4 wizyta. Wizyty patronażowe położnej - Siostra Ania i w książeczce zdrowia jest to samo, ja miałam "przyjemność" zeznawać na policji w sprawie szkoły rodzenia i szczegółowo pytali o liczbę wizyt.
Paulettah jak nikt sie nie zgłosi wyslij mi reszte
Słuszna uwaga z kotami - niezle musiałam marudzić ze pamietasz hahaahaha
Haha zapamiętałam ze względu na pranie ciuchów córy męża bo to znaczy ze naprawdę mocna alergia ale spoko mój kumpel kiedyś wpadł na piwo i po pół godzinie spuchł tak strasznie nie wiedział ze ma alergie wiec rozumiem to mi od psów szorstkowłosych wychodzi wysypka
Innabajka
Tak więc jest to niezgodne z prawem, u mnie była 3 razy bo uznaliśmy że nie jest potrzebna 4 wizyta. Wizyty patronażowe położnej - Siostra Ania i w książeczce zdrowia jest to samo, ja miałam "przyjemność" zeznawać na policji w sprawie szkoły rodzenia i szczegółowo pytali o liczbę wizyt.
O widzisz a pomogły Tobie wizyty?
reklama
Dziewczyny mam pytanie !
Jak sie nazywa po polsku ryba ktores wyglada nak losos sle łososiem nie jestvZ jest droższa ??
Bo u nas wszedzie piszą ze jej nie mozna jesc w ciazy ale pisałam do położnej i ona mowi ze mozna po naszemu to ørret jak sie domyślcie mówimy z mezem oreta ale nie ma takiej w Polsce ... Aneccia? Moze ty pomożesz ??
Słownik bzdury pokazuje...
Tak wyglada :
Jak sie nazywa po polsku ryba ktores wyglada nak losos sle łososiem nie jestvZ jest droższa ??
Bo u nas wszedzie piszą ze jej nie mozna jesc w ciazy ale pisałam do położnej i ona mowi ze mozna po naszemu to ørret jak sie domyślcie mówimy z mezem oreta ale nie ma takiej w Polsce ... Aneccia? Moze ty pomożesz ??
Słownik bzdury pokazuje...
Tak wyglada :
Załączniki