reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja miałam na 2 tyg temu na glukozę 3 badania: przed podaniem glukozy, na czczo, po 1 godzinie od wypicia glukozy i po 2 godzinach od wypicia. Ale najgorsze bylo, że trzeba siedzieć w poczekalni, bo można zasłabnąć i nie może byc wysiłku fizycznego i nic w tym czasie ani pić ani jeść -nawet wody

Ciekawe kiedy mnie na glukoze wyśle... Mam dziś dentyste a w związku z tym małego stresa. I w ogóle jakiś dzisiaj słaby dzień bo nic mi się robić nie chce. Dziecko śpi, ja serial obejrzałam i trole :D

Paulettah jak nikt sie nie zgłosi wyslij mi reszte:)

Słuszna uwaga z kotami - niezle musiałam marudzić ze pamietasz hahaahaha

Paulettah jak nikt sie nie zgłosi wyslij mi reszte:)

Słuszna uwaga z kotami - niezle musiałam marudzić ze pamietasz hahaahaha

Haha zapamiętałam ze względu na pranie ciuchów córy męża :D bo to znaczy ze naprawdę mocna alergia ale spoko mój kumpel kiedyś wpadł na piwo i po pół godzinie spuchł tak strasznie nie wiedział ze ma alergie wiec rozumiem to :) mi od psów szorstkowłosych wychodzi wysypka :D

reklama
Dziewczyny mam pytanie !
Jak sie nazywa po polsku ryba ktores wyglada nak losos sle łososiem nie jestvZ jest droższa ?? :D
Bo u nas wszedzie piszą ze jej nie mozna jesc w ciazy ale pisałam do położnej i ona mowi ze mozna po naszemu to ørret jak sie domyślcie mówimy z mezem oreta ale nie ma takiej w Polsce ... Aneccia? Moze ty pomożesz ??
Słownik bzdury pokazuje...

Tak wyglada :
ImageUploadedByForum BabyBoom1441875422.752982.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1441875431.718662.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441875422.752982.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441875422.752982.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 72
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441875431.718662.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441875431.718662.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 71
Do góry