reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Marzenka dzwoniłam do dwóch szpitali czy IP działa opisując swój problem (wtedy co mnie tak stsrasznie bolało) i powiedziano mi że oni się mną nie zajmą, mam jechać do szpitala o wyższym stopniu referencyjności, zdenerwowałam się, odłożyłam słuchawkę i pojechałam tam gdzie się Oli urodził.

A co do wyprawki to spisałam sobie co było potrzebne i co się sprawdziło przy Olim i już :) pomijając takie oczywistości jak wózek, pieluszki czy ubranka. tylko że kartka zaginęła po raz enty :p

reklama
Ja 11.12....:)

Ale mnie znowu tesciowa wkurzyła !!

Pisze tak ;
Kuzyn meza ma slub cywilny ze swoja dziewczyna za dwa tygodnie i ona jest w 9 miesiacu i co im kupic cosinusy o wesele prawdziwe za rok a ja ze nie wiem a ona ze byłam nact baby shower to mowie ze dzieciowe ok i ze moze tort z papierów zrobic a ona zebym przyjechała i jej zrobiła !! Bo ona nie umie ...

Tak, bede podczas 6 dni urlopu gdzie mam na głowie swoje dziecko i wyprawkę dla niego , jechac busem 20 km i tramwajem ( straszyn-zaspa) bo samochodu nie msm w Polsce, w 6 miesiacu ciazy z przodującym łożyskiem zeby jej zrobic tort z pampersow na slub kuzyna meza ktorego raz w zyciu widialam na moim slubie .... Czy ja przesadzam ??!! Do cholery jasnej .... I obrazona " to co nie zrobisz mi ??"

Kup jej w necie. Na allegro są kup i niech wysla do niej. Nie denerwuje sie. Zapomniał wół jak cielciem był. I że denerwowac się nie można.

No ogolnie mama ma racje :) jak jesz owoca to sprobuj z serkiem wiejskim zeby nie same wegle

Zwolnienie ? A co to haahah :)
Ja mam teraz tydzien urlopu tydzien w pazdziernkiu i 3 tygodnie przed porodem macierzyński zaczne czyli jakos w połowie grudnia pewnie

Jak ja bym miala pracowac i robic masaze, pediksy to bym sie złamała w pół. Dodatkowo nie moge uzywac maszyn i sie mojemu szefowi nie oplacalo mnie trzymac takze sru do domu i dobrze :)

reklama
Do góry