reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nasz wlaasnie wybudzal sie bardzo czesto przez ten odruch i takie platanie pomagalo .. Wiadomo nie za ciasno ale tak zeby mial miejsce

Ja kupuję otulacze muślinowe dwa - to takie trochę większe bawełniane pieluchy i tym będę motać. Biorę je też do szpitala zamiast rożka. Chyba rożka nie będę w ogóle kupować, bo on jest tylko na chwilę tak na prawdę...

Ja to chyba nie kupuje rozka, on chyba nie jest konieczny,
U mnie termin na 20.01 i też chciałabym w styczniu urodzić Ale ja ciągle stres mam więc się szykuje na grudzień bo nie wierzę że do stycznia donoszę :)
I mnie w pracy dużo pracy dzisiaj i nie zadazam was czytać bo nie mam kiedy nawet telefonu sprawdzić Ale na szczęście jeszcze dwie godziny i do domu :)

Ja po wizycie

Szyjka ok, lekarz badal mnie na fotelu no i zrobil mi usg dopochwowe. Mowi ze przedwczesny porod raczej mi nie grozi.

Co do paciorkowca i grzybka to dostalam globulki 12 szt po 1 na noc. Mowil ze za duzo osob boi sie paciorkowca a sa gorsze bakterie.

Nadia nadal pozostaje Nadia i wazy 540g.

Waze juz 69 i czuje sie z tym koszmarnie, co do braku snu to lekarz mowil ze organizm sie przygotowuje na to co bedzie po porodzie haha.

reklama
Do góry