reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Juti licze na to ze mnie pozwalniaja hahaha bo przyznam sie ze uczyc mi sie nie bedzie juz chcialo :) tak samo jak nie chce mi sie inzynierki pisac :(
Emenems damy rade jakos :) a na kiedy masz termin? Bo juz nie ogarniam takiej ilosci oczekujacych mamus :)
Paulettah mi sie tez przydadza te zdjecia :) mam tylko grzebyk, butelke JAKAS -nawet nie wiem jaka :p i kocyk.. no i lozeczko na strychu czekajace na wymalowanie :)

Rożnie - ale na ostatnim usg było 09.01 wiec sie sram :D

Ja mam na razie termin między 15 a 17 stycznia i z om i usg, więc mam nadzieję że się uda. Ja z końca listopada jestem i zawsze było mi źle z tym, że tak prawie na końcu... Choć teraz akurat uważam to za zaletę! :-D

A co do list wyprawkowych. Kuzynka mi poleciła tą stronkę. Sama z niej korzystała przy swojej dwójce i mówi, że wszystko optymalnie tam wypisali, nie ma bzdetów: Wyprawka dla noworodka | sklep dla dzieci TOMI.pl

Też jest 6 kategorii, w tym jedna dla mamy, jakie rzeczy wziąć do szpitala. :-)

reklama
a pochwale się Wam :D wczoraj z nudów weszłam na olx ... i wyczaiłam kombinezon za 20 zł - w tym wliczona przesyłka :D no cudo ... czekam na paczuszkę teraz :D
283699257_1_1000x700_kombinezon-niemowlecy-rozmiar-62-poznan.jpg

Załączniki

• 283699257_1_1000x700_kombinezon-niemowlecy-rozmiar-62-poznan.jpg
    283699257_1_1000x700_kombinezon-niemowlecy-rozmiar-62-poznan.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 41
Do góry