grubasek 32
Fanka BB :)
Dobranoc spokojnej nocy , kolorowych snów :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc spokojnej nocy , kolorowych snów :-)
Paulina- a Ty na Polnej będziesz rodzić? Dobra doczytałam, że w świętej rodzinie To partnerka mojego kuzyna Właśnie u nich w sobotę na grillu byliśmy, ale lepiej się poznałyśmy dopiero jak ja blog zaczęłam pisać
Emenems- o jaaa, ale luksusy. U nas to chyba za 50 lat tak nie będzie. Chyba że zlikwidują państwową służbę zdrowia.
Na Twpim miejscu bym coś miała spakowane, bo masz daleko do szpitala. Ja mam pod drugiej stronie rynku, więc w razie co mama, albo mąż mi doniosą wszystko
Marzenka- ja na basen nic nie używałam Ani tamponów, ani nic
Ja nie chce nikogo oglądać przez co najmniej tydzień-dwa od porodu. Mam traumę po pierwszym i nalocie wszystkich
Jeszcze 13 godzin do wizyty Chyba dzisiaj nie zasnę, a lekarza jutro zmuszę do zrobienia usg
Juti ale fajnie a powiedz, używałaś jakiś tamponów lub globulek? ja też bym chciała iść na basen, ale przed ciążą miałam częste infekcje intymne (hehe zresztą przez te infekcje wpadłam, bo lekarka nie chciała mi dać żadnych środków antykoncepcyjnych dopóki nie złapię nic nowego przez pół roku, a M nie lubi gumy), a w ciąży te krwawienia.... i się boję
No dobra zaczynam nienawidzić nocy. Nie dość że mam problem z zaśnięciem to zawsze jakieś akcje.
Grubo po 23 zasnelam a po północy co? Mloda ryczy i histerie urządza. Wrrrrr ledwo pół godziny spałam. I dupa od tego czasu się przewalam w łóżku. Pozycji sobie znaleźć nie moge, gorąco mi i wszystko mnie boli. Normalnie nic ino ryczeć. Mam zwyczajnie dość wszystkiego