reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja ostatnio nie spie tak pomiedzy okolicami 3 i 6, w sumie nie wiem czemu, potem nadrabiam rano, bo jak zasne po 6 to potrafie przed 10 sie obudzic...
Snilo mi sie dzis, ze urodzilam synka haha ;-) najlepsze, ze nie byl podobny, ani do mnie ani do meza, bo mial ciemne wloski i byl taki sniady, a my obydwoje takie bialasy i wlosy i skora, co nie zmiemnia faktu, ze i tak byl najpiekniekszy na swiecie, ciagle go przytulalam i calowalam haha:p chce juz styczen!!! :-)
Paulina odzywaj sie jak sie rozlokujesz, lez, odpoczywaj i trzymaj sie dzielnie ! ;-)

reklama
Ja się dzisiaj o 5 zbidzilam nie mogłam spać i zasnelam o 6.30 a o 7 budzik i jak o 7 wstałam to już z bólem głowy. Było trzeba wstać o 5 i Już się nie kłaść :/

Mnie już bezsenność niby mijala, ale ostatnio znowu.
Wiec nie tylko ja mam problemy ze spaniem. A pomyślcie co będzie za 2 lub 3 miesiące.

U mnie też ostatnio ze spaniem kicha. Wstaję po 2-3 razy na siku. Do tego nie mogę znaleźć wygodniej pozycji. Budzę się przy każdym przekręceniu. Dziś byłam jeszcze na badaniach. I jestem nieprzytomna... wkładam się do łóżka. Może uda się zdrzemnąć. Bo jak spałam 4 h z przerwami to będzie wszystko... :-/

U mnie też ostatnio ze spaniem kicha. Wstaję po 2-3 razy na siku. Do tego nie mogę znaleźć wygodniej pozycji. Budzę się przy każdym przekręceniu. Dziś byłam jeszcze na badaniach. I jestem nieprzytomna... wkładam się do łóżka. Może uda się zdrzemnąć. Bo jak spałam 4 h z przerwami to będzie wszystko... :-/

Chciała bym 2/3 razy:D tyle to ja ide zanim usne :)

Ją dziś też obudzilam obudzilam się w nocy ale to przez to że znajoma miała po 6 przyjechać i pobrać mi krew do badania. I tym sposobem kolejny raz nie musze jechać do lab na badania. Pobrała krew, wzięła siuski i wieczorem jak będzie wracać z dyżuru to przywiezienia wynik.

Ją dziś też obudzilam obudzilam się w nocy ale to przez to że znajoma miała po 6 przyjechać i pobrać mi krew do badania. I tym sposobem kolejny raz nie musze jechać do lab na badania. Pobrała krew, wzięła siuski i wieczorem jak będzie wracać z dyżuru to przywiezienia wynik.

Ameryka ....:)

Żabila to masz wyrękę :-) przyjadą, pobiorą, zabiorą i jeszcze wyniki przywiozą
W te upały też kąpałam się, mimo że gin nie zalecał jeziora tylko basen z tamponem. Ale było tak gorąca, że zaliczyłam jezioro kilka razy i rzekę. Oczywiście nie siedziałam potem w mokrym kostiumie długo i w domu używałam Lactacydu i tfu, tfu, tfu (trzy razu przez lewe ramię) wszystko było ok.
W szpitalu to przydaje się jeszcze cukier i sól, jak ktoś używa. A papier toaletowy to podstawa i stopery do uszu - to już zależy do jakiej sali się trafi :-).

reklama
A ja dzis do pracy po tygodniowej przerwie, bez sniadania bo bylam oddac krew. Najwiekszy bol to wyjsc na czczo, wiec zaraz po, zszamalam sniadanie z pudelka;))) milego dnia dziewczyny:)

Do góry