reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja sterylizator będę miała po córce szwagra a podgrzewacz chce mi dać kuzynka. Po ich dzieciach. Więc w tym układzie mogę mieć. Inaczej nie wiem czy bym kupowała.

A słyszałyście o tych podgrzewaczach do chusteczek mokrych? Miałyście takie lub planujecie? Faktycznie takie w pokojowej temperaturze są nieprzyjemne dla dziecka?

reklama
Ja sterylizator będę miała po córce szwagra a podgrzewacz chce mi dać kuzynka. Po ich dzieciach. Więc w tym układzie mogę mieć. Inaczej nie wiem czy bym kupowała.

A słyszałyście o tych podgrzewaczach do chusteczek mokrych? Miałyście takie lub planujecie? Faktycznie takie w pokojowej temperaturze są nieprzyjemne dla dziecka?

Czego oni nie wymysla :) hahahah

zartujesz? do chusteczek? :szok::eek:

Grubasek na pl. Spiskim masz badania ?

Juti nie słyszałam ale chusteczek nie używalismy to jeszcze mniej potrzebne niż do butelek, do butelek mąż dwa razy użył

reklama
Do góry