reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczyny, a wciagnelyscie sie juz moze w takie zagadnienia jak sterylizator i podgrzewacz. Kompletnie nie mam pojecia co i jak, myslalam o sterylizatorze do mikrofalowki i do tego osobny podgrzewacz tommy tippee ( bo chce kupic tej firmy butelki tez)-ale dla mnie to wszystko czarna magia;). Prosze o opinie

Dziewczyny, a wciagnelyscie sie juz moze w takie zagadnienia jak sterylizator i podgrzewacz. Kompletnie nie mam pojecia co i jak, myslalam o sterylizatorze do mikrofalowki i do tego osobny podgrzewacz tommy tippee ( bo chce kupic tej firmy butelki tez)-ale dla mnie to wszystko czarna magia;). Prosze o opinie

Ja planuje podgrzewacz aventu kupić a sterylizatora chyba w ogóle nie kupię

Hejka :) Ja przyjmuję Luteinę od prawie początku ciąży i odpukać wszystko w porządku. A właśnie z chińskiego kalendarza wychodzi nam synek:) Przyszły tatuś się cieszy. 31 sierpnia się przekonamy na badaniach prenatalnych w Poznaniu. Dam wam znać czy sie zgadza. Witam nową Mamę w gronie :)

Mika sorry ale musze to napisac - postepujesz bardzo nierozsadnie...
Innabajka alez dystans ja bym nie ujechala tyle ;)
Vivienne ja nie mialam ani sterylizatora ani podgrzewacza, to dla mnie zbedne zabawki :)

no i zaczelam 19 tygodni. tak mi ciezko w brzuchu ze nie wiem. zaczynam sie martwic ze Male bedzie duze, nie robilam jeszcze testu obciazenia glukoza.

zazdroszcze Wam ze znacie juz w wiekszosci plec - ja ciagle czekam :( jeszcze 13dni do USG.

Dziewczyny a u nas taka burza ze jechaliśmy do domu z m od mamy bo okna pouchylane zostawiliśmy a podobno w połowie miara prądu nie było :) wiec kolejny weekend skopany coś pecha mamy ostatnio :)

Innabajka super z tym rowerem mi lekarz zakazał jeździć :(

Ja sterylizator mam a podgrzewacz czemu nie potrzebny? Jak to inaczej podgrzać ? :)

Dziewczyny a u nas taka burza ze jechaliśmy do domu z m od mamy bo okna pouchylane zostawiliśmy a podobno w połowie miara prądu nie było :) wiec kolejny weekend skopany coś pecha mamy ostatnio :)

Innabajka super z tym rowerem mi lekarz zakazał jeździć :(

Ja sterylizator mam a podgrzewacz czemu nie potrzebny? Jak to inaczej podgrzać ? :)

sterylizowac - zalewasz wrzatkiem na chwile lub gotujesz i gotowe. podgrzewanie - dajesz do garnka z ciepla woda lub pod kran z ciepla woda. ewentualnie ciepla wode w butelce wsadzasz do takiego opakowania ze styropianu i juz.

reklama
Do góry