reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Paulina jak patrze na FB to ludzie piszą ze bez prądu sa, do domu wracali po ciemku wśród lecacych gałęzi, zdjęcie górnej wildy jak z powodzi ;) ochlodzilo się coś chociaż?

Emenems a to są bardziej chusteczki czy jak płatki kosmetyczne czy jeszcze co innego? Czymś nasączone?

Mi pokazuje 19 stopni. Jechałam przez cały Poznań i poza drzewem wyrwanym na drogę na bałtyckiej i zalana droga przy oczyszczalni na wilczaku było oki. Trochę małych gałęzi poobrywanych. To już dużo gorzej wyglądają okolice np Pobiedziska tam czarne całe miasto i pełno gałęzi i straży pożarnej

Vivienne ponoć idzie jeszcze jedna

ImageUploadedByForum BabyBoom1439674345.438880.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439674345.438880.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439674345.438880.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 35
Mam do was pytanie tylko odpowiedzcie. Czy macie takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby pociągnięcie? Jak chce np. Zmienic pozycję to czasem a ostatnio juz kilkakrotnie właśnie takie cos mi się dzieje jakby coś bezboleśnie mi w brzuchu przeskakiwalo. Okropne uczucie, nie pamiętam bym miala takie z młoda. Co to może wiecie? Kurczę martwię się.

Mam do was pytanie tylko odpowiedzcie. Czy macie takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby pociągnięcie? Jak chce np. Zmienic pozycję to czasem a ostatnio juz kilkakrotnie właśnie takie cos mi się dzieje jakby coś bezboleśnie mi w brzuchu przeskakiwalo. Okropne uczucie, nie pamiętam bym miala takie z młoda. Co to może wiecie? Kurczę martwię się.

Ja mam ale odczucia bolesne jakby miesnie mega spiete

Ja tak mam to masakra takie ciągniecie z z rozpychaniem pieczeniem jakos w pachwinach czy miednicy ale cos takiego ze to nie brzuch ciazowy tylko pod ciaza :D

Trudno. No.... :)

reklama
Do góry