reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja podgrzewacz kupię bo używałam, w nocy zawsze woda w butli stała jak juz przestalam karmić. Ale to później bo nie jest to niezbędny wydatek na poczatek.
Sterylizatora nie mialam, ale widzialam ze jest w komplecie z tym laktatorem co chce kupic. Gotowalam w garnku, a poxniej juz tylko mylam.

Paulina- u nad tez burzam. Akurat na grillu siedzielismy i jak nagle sie ciemno zrobiło i zaczelo wiac. Tez nam prad wyłączyli z dobre 40 minut nie było. Ja tam sie burzy boje wiec m pojechal do domu okna pozamykac i poodlaczac sprzety a dopiero jak ciut przeszlo to my z mloda pojechalysmy

Jaaa , jaka masakra z ta burza w Poznaniu :O czytam ze miasto bez prądu, gałęzie leciały... A w Radomiu ciągle sucho.

Siku mi się chce a Marysia mi na kolanach śpi, aaa!

Akurat chusteczek uzywalam ale na podgrzewacz do nich bym nie wpadla. Jak dziecko w pieluche narobi to ciekawe komu chce sie podgrzewac chysteczki chyba probujr jak najszybciej smrodek zlikwidować

Akurat chusteczek uzywalam ale na podgrzewacz do nich bym nie wpadla. Jak dziecko w pieluche narobi to ciekawe komu chce sie podgrzewac chysteczki chyba probujr jak najszybciej smrodek zlikwidować

Święte słowa :)

Vivienne my lecieliśmy do domu bo tak właśnie straszyli ze taka tragedia ale nie było najgorzej w domu prąd balkon cały okna całe koty tez :D

Ja sterylizator będę miała po córce szwagra a podgrzewacz chce mi dać kuzynka. Po ich dzieciach. Więc w tym układzie mogę mieć. Inaczej nie wiem czy bym kupowała.

A słyszałyście o tych podgrzewaczach do chusteczek mokrych? Miałyście takie lub planujecie? Faktycznie takie w pokojowej temperaturze są nieprzyjemne dla dziecka?

Ja ostatnio czytalam o wyprawce dla niemowlaka i tak było 80 rzeczy wypisane i podgrzewacz do chusteczek był jako zbędny
A to link może któraś chce poczytać

Co trzeba kupić dla noworodka | mamazone.pl

reklama
Do góry