reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

emenems ja nie mam dużej sypialni .. U nas po prostu jest pokój na łóżka, łóżeczko i nasze łóżko zajmuje cała szerokość, zostaje kawałek miejsca na szafy i koniec ;) w ogóle to my bez mieszkania i to co mamy to najem wiec za wiele nie zdziałamy

reklama
No u mnie to organizacyjnie niemożliwe zazdroszcze dużej sypialni :)

Ja mam po 20 cm do ścian przy łożku :) pokoj dziecka bedziemy teraz dobudowywać i tam bedzie spac i beda suwane drzwi miedzy nami a maluchem no i fotel .. W którym pewnie prześpie pierwszy rok :) maz musi sie wyspać przed praca nie ma opcji innej bo spowoduje wypadek - u nas jezdzenie ciężarówka w zimie to sztuka :)Zobacz załącznik 704411

oj tam zaraz duza sypialnia. znam takie przypadki co spia z dzieckiem od 1 dnia zycia. ja tam ze strachliwych, Olo spal w swoim lozeczku. jak podrosl i padalam ze zmeczenia wtedy bralam do siebie i spalismy w 3. wszyscy zyja ;)

Ja bym się bała. I ja i mąż nieźle się w nocy wiercimy. To nie skończyło by się dobrze...
Tylko łóżeczko. Na początek w naszej sypialni. A jak się przeniesiemy do nowego mieszkania to już w swoim pokoiku.

oj tam zaraz duza sypialnia. znam takie przypadki co spia z dzieckiem od 1 dnia zycia. ja tam ze strachliwych, Olo spal w swoim lozeczku. jak podrosl i padalam ze zmeczenia wtedy bralam do siebie i spalismy w 3. wszyscy zyja ;)

No dam wam znac w praniu jak to idzie bo ogolnie sobie tego wzyStkirgo nie wyobrażam .... Powaznie - pewnie bede siedziec cała noc i sie gapić czy oddycha a jal maz wroci z pracy to bede odsypiac :p

uploadfromtaptalk1438894332800.jpg
tak jest u nas, tylko teraz Marysię musimy jakoś ucywilizowac, bo strasznie się kręci... Nie wiem jeszcze jak to będzie ze spaniem ale jakoś będzie ;)

Tego bałaganu na podłodze oczywiście nie ma, to stare zdjęcie po jakimś powrocie od dziadków i nie rozpakowane torby ;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1438894332800.jpg
    uploadfromtaptalk1438894332800.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 45
u mnie tez male w swoim lozeczku a potem beda razem w pokoju. poki co Olo nie spi juz ze mna jak maz ma nocke bo sie wierci i chodzi i sie boje ze mnie uderzy w brzuch.

musze tylko meble przestawic.

ide juz chyba spac wiec dobranoc :)

reklama
Do góry