reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Bolalo po jakims czasie ze az nogi mi zaczely drzec haha stopa tez mnie bolala dopiero moglam stawac na nia po 15 min. Ale inne to prawie wogole.

No dobra jestem odważna ale stopy sie boje i koniec :D bo chciałam cały lewy bok łącznie z rekawem plus az do stopy przez plecy ale to z dwa/trzy lata bo tylko na wycieczkach w pl moge a ja raczej takich sesji jak maz po 8 godizn se fundować nie bede tylko kurde ... Jak połączyć je w jakis motyw to nie mam pojecia juz tak dwa rozne

reklama
Paulettah gratulacje, a jednak chłopcy :)

Mnie dzisiaj na wizycie wystraszyła bo mówiła, że mam nisko usadowione łożysko i to grozi patologią ciąży :szok: ale ponoć to się jeszcze może zmienić. Tylko w sumie jestem zła bo nie powiedziała ani ile ma cm ani ile waży ani nie dała zdjęcia (akurat zdjęcie może się nie dziwię bo słabo było widać).

Heej ja dopiero sie klade, skonczylam ogarniac wszystko na wyjazd iiii w sumie to za 2h musze wstac...
Glowa jak bolala tak boli pomimo tego ze wzielam w koncu paracetamol :-(
Ja juz powoli znowu sie nakrecam co sie dziene u mnie w brzuchu, bo za dlugo dzidziusia nie widzialam.

Green bezpiecznej podróży. Trzymaj się.
Ja też tak mam że się nakręcam. Tym bardziej, że nie czuję stale ruchów. Kilka razy się tylko takie lekkie smyranie pojawiło.

Mąż się nad ranem pochorował i zawisł nad kibelkiem... Mam nadzieję, że to tylko zatrucie a nie jelitówka. Na razie wszystko wskazuje na to że zjadł coś złego.
Ale nie mogę już usnąć i sama robię się głodna...

Zawsze chciałam mieć tatuaż, ale nigdy nie mogłam się zdecydować na konkretny wzór. Dla mnie to nie jest tylko zwykła ozdoba. Powinien coś znaczyć, żeby był aktualny przez całe życie. Może kiedyś... :-)

Joa.Le nono zawiało pracoholozmem :D hehe śmieje sie al do mnie tez nie dociera ze od srody moge nie miec co ze sobą zrobić, ale ten sen o pójsciu do pracy to jak bym o sobie czytała :p

koktajlowa - masz jakies zalecenia? pewnie lezeć??

Green - to sobie pospałaś :)

juti - takie samo mam podejscie do tatuazy, gdybym znalazła cos na co całe zycie bym się chciała patrzec i co by dla mnie coś duzego znaczyło to tez bym się zdecydowała :)

A ja spac nie moge jakos :p Dzis wesele, czeka mnie jeszcze prsowanie, fryzjer, zakupy :p Macie jakies fajne propozycje upięć? :)

Joa.Le nono zawiało pracoholozmem :D hehe śmieje sie al do mnie tez nie dociera ze od srody moge nie miec co ze sobą zrobić, ale ten sen o pójsciu do pracy to jak bym o sobie czytała :p

koktajlowa - masz jakies zalecenia? pewnie lezeć??

Green - to sobie pospałaś :)

juti - takie samo mam podejscie do tatuazy, gdybym znalazła cos na co całe zycie bym się chciała patrzec i co by dla mnie coś duzego znaczyło to tez bym się zdecydowała :)

A ja spac nie moge jakos :p Dzis wesele, czeka mnie jeszcze prsowanie, fryzjer, zakupy :p Macie jakies fajne propozycje upięć? :)

Mowisz masz :) dzien dobry!

Załączniki

• 1437802483157.jpg
    1437802483157.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 1437802510594.jpg
    1437802510594.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 40
  • 1437802523803.jpg
    1437802523803.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 37
Aktina jest tyle rzeczy do ogarnięcia poza praca ze nie będziemy się nudzić. Ty masz zapewnione dodatkowe atrakcje przez córkę:)
Emenems u nas słońce i zero chmurki, jeje!

Aktina, Juti- ja pierwszy zrobiłam po 10 latach i upewniania sie ze to ten - z kolezanka kiedys sie umówiłyśmy na takie i 10 lat zajelo zanim poszłyśmy zrobic - wiedziałam ze jak tyle chodzi za mna to music byc. A po pol roku drugi... Po 3 miesiącach trzeci.... Czwarty hahaha
Chyba z pierwszym tak jest zawze:)
Meza pierwszy to data urodzenia corki, czyli jak mówicie, ważny bardzo znaczący potem to po prostu jakos tak leci :D

Ja mam wszystko z tylu wiec sie namęcze zeby zobaczyc :) to mi sie raczej nie nudzą i rzadko widac wiec mało kto wie ze mam.

Maz ma całe przedramiona a mi sie bardzo podobają faceci z wydziaranymi rękoma z dziećmi ahahaha wiec maz na jesien idzie robic do konca reke do barku- nawet pytalalm na ktorej rece nosi dziecko zeby pierw tą:D
Wiem, debil, ale po tylu latach jak juz w koncu bedzie dziecko to spełniam reszte marzeń :D

U nas w pracy z tytułu tatuaży nie ma zadnych problemow - ja jeszcze mam kolczyk w języku i w dziwnym miejscu w uchu i to jakos tez nigdy problemem nie było :)

Co do czucia ciazy to ja nic, nie mam zadnych objawów czuje sie normalnie jak przed, tylko przed chwila kichnęłam na leżąco... Zalnialam nogi zgiąć ... Zabolało

reklama
Do góry