reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mysiaka ale łatwiej z domku z wózkiem niż z 10 piętra naginać na spacer :) i na pewno mniej imprezujących studentów co jako matka z pewnością docenisz - cisza i spokój :)

Witajcie kochane po dlugiej przerwie,jak zdolam to cnieco nadrobie tymczasem widze,ze czesc z Nas poznaje juz plec super wiesci :) My wczoraj po wizycie plci jeszcze nie widac,ale dzidzia rosnie ladnie 12tydz 7 zien dzisiaj :) 2 tygodnie urlopowalismy nad woda w lesie pogoda dopisala,a na upaly polecam las prrzyjemny chlodek. Teraz nie idzie wytrzymac w domu,mdlosci wciaz mnie mecza pogoda tez mi nie sprzyja ciagle budze sie w nocy,a moj smyk wstaje o6 wiec nie dosypiam, na mdlosci pomaga mi niestety tylko pepsi,ogolenie czuje sie inaczej niz w ciazy pierwszej kolejna wizyte mam dop za miesiac bo gin ma urlop i nie wiem jak wytrzymam tyle czasu,ale pewnie wtedy juz tez poznamy plec:) Postaram sie teraz odezwac czesciej i zagladac:* buziaki dla wszystkich ammus i dzieciaczkow :)

2fwa3e3kb1vasixx.png

reklama
Juti z tym fotelikiw to nic nowego nie powiedziała. Czyli nic się nie zmieniło. A prawda jest taka że większość ludzi nie czyta instrukcji a w niej jest wszystko napisane. Jak montować, jak sprawdzić czy jest dobrze zamontowany i co robić z palakiem. A nie wiem czy wiesz ale jest fotelik którego palak trzeba złożyć ale w drugą stronę tak by oparł się o kanape ale nie umiem na szybko nazwy sobie przypomnieć.

Iga gratuluje córeczki :)

Do góry