reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mysiaka ale łatwiej z domku z wózkiem niż z 10 piętra naginać na spacer :) i na pewno mniej imprezujących studentów co jako matka z pewnością docenisz - cisza i spokój :)

Witajcie kochane po dlugiej przerwie,jak zdolam to cnieco nadrobie tymczasem widze,ze czesc z Nas poznaje juz plec super wiesci :) My wczoraj po wizycie plci jeszcze nie widac,ale dzidzia rosnie ladnie 12tydz 7 zien dzisiaj :) 2 tygodnie urlopowalismy nad woda w lesie pogoda dopisala,a na upaly polecam las prrzyjemny chlodek. Teraz nie idzie wytrzymac w domu,mdlosci wciaz mnie mecza pogoda tez mi nie sprzyja ciagle budze sie w nocy,a moj smyk wstaje o6 wiec nie dosypiam, na mdlosci pomaga mi niestety tylko pepsi,ogolenie czuje sie inaczej niz w ciazy pierwszej kolejna wizyte mam dop za miesiac bo gin ma urlop i nie wiem jak wytrzymam tyle czasu,ale pewnie wtedy juz tez poznamy plec:) Postaram sie teraz odezwac czesciej i zagladac:* buziaki dla wszystkich ammus i dzieciaczkow :)

2fwa3e3kb1vasixx.png

reklama
Juti z tym fotelikiw to nic nowego nie powiedziała. Czyli nic się nie zmieniło. A prawda jest taka że większość ludzi nie czyta instrukcji a w niej jest wszystko napisane. Jak montować, jak sprawdzić czy jest dobrze zamontowany i co robić z palakiem. A nie wiem czy wiesz ale jest fotelik którego palak trzeba złożyć ale w drugą stronę tak by oparł się o kanape ale nie umiem na szybko nazwy sobie przypomnieć.

Iga gratuluje córeczki :)

Do góry