reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Cześć dziewczyny.
Ja dzisiaj nie do życia. Młody znów dał czadu od 2:00 do rana. W dzień myślałam, że odeśpię podczas jego drzemki, to pospał raptem godzinę (gdzie normalnie śpi trzy). Nie mam już pomysłów na to moje dziecko.
W temacie burz. No jestem sobie u mamy i zaczyna się ściemniać i gdzieś z oddala huczy. Myślę, super, w końcu będzie czym oddychać. Wiatr się ruszył, deszcz popadał- uwaga- 3 minuty - i przeszło. Żyć nie umierać. Dalej parno.

reklama
Jak znalezc grupe na fcb? szukalam ale nic mi sie nie wyswietla wiec poprosze o zaproszenie. Kinga Kinga niewiele zdiecie w kapeluszu.

Vivienne- łaaa moja Pola by zwariowała jakbym jej koszulke z Krainą Lodu kupiła :)

My mieszkamy w kamienicy mojej mamy, mamy 60m2, ale strasznie nieustawne, bo to z części dobódówki i starego mamy mieszkania. Więc mamy 2 pkoje (jeden ciemny i przechodni), salonokuchnie, garderobę i łazienkę. 2 duuuże balkony, wspólne podwóko, a w sumie nikt z niego nie korzysta. W samym centrum miasta, na rynku, ale z tyłu mam park, więc tak naprawdę tu jest cisza i spokój, a wszędzie blisko :) I kredyt na szczęście tylko jeszcze 4 lata, bo tylko na remont. Ale mieszkanie jeszcze nie jest moje (odziedzicze pewnie). Chciałabym dom, ale jak już to parterowy, bo mam dość mieszkania na dwóch poziomach :) Przez 3 lata mieszkaliśmy wczesniej 5 km od miasta, w środku pola na działkach ogrodowych, ale ja się nie nadaję na mieszkanie poza miastem :)

Tutti- gratulacje :) Super, ze znas zpłec na 100%

januarka- fajnie, ze się odezwałaś i super, ze urlop udany :)

Dzisiaj duchota, to na jodze tylko we 4 byłyśmy i więcej przegadałyśmy niż ćwiczyłyśmy. Od oddechów to kazdej się ciemno przed oczami robiło, bo jednak pogoda i ciśnienie robi swoje.

Mojego biustonosza z Atlantica chyba nie dostanę, bo firma coś słyszę że upada, buuuu. Ale byłam dzisiaj u siebie w bieliźnianym i babka mi dopasowała, muszę iść później kupić, ale cena już ponad 100 zł. Trudno, musze kupić, bo jak mnie babka zobaczyła w tym co chodze, to od razu powiedziała, ze koniecznie nowy, bo ten za mały, a ja też widze, ze pół cycka mam poza :p Az sę boję co będzie później :)

Więc dzisiaj miałam aktywne przedpołudnie i popołudnie też takie będzie, musze dom ogarnąć i się spakować na jutrzejszy wyjazd

Jejus kobiety zlitujcie sie z tymi postami :)
Z wszystkiego zapamiętałam tylko ,że Tutti ma dziewczynkę :D

Tak wiec ...
Tutti gratuluje córci ,no i imię Gaia strasznie mi się podoba :)

Emenems i reszta ładnie na członków (jak to brzmi) grupy popatrzycie to tam tez moj prifil znajdziecie "Weronika Joanna" tylko pytanie za 100pkt ktora jest ktora? Jest tam jakiś temat o nazwie ktora jaki ma Nick na forum ?

reklama
Jejus kobiety zlitujcie sie z tymi postami :)
Z wszystkiego zapamiętałam tylko ,że Tutti ma dziewczynkę :D

Tak wiec ...
Tutti gratuluje córci ,no i imię Gaia strasznie mi się podoba :)

Emenems i reszta ładnie na członków (jak to brzmi) grupy popatrzycie to tam tez moj prifil znajdziecie "Weronika Joanna" tylko pytanie za 100pkt ktora jest ktora? Jest tam jakiś temat o nazwie ktora jaki ma Nick na forum ?

Tak - przyklepany na stałe :) widziałam ze ogarnelas hehe

Do góry