reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Cześć dziewczyny.
Ja dzisiaj nie do życia. Młody znów dał czadu od 2:00 do rana. W dzień myślałam, że odeśpię podczas jego drzemki, to pospał raptem godzinę (gdzie normalnie śpi trzy). Nie mam już pomysłów na to moje dziecko.
W temacie burz. No jestem sobie u mamy i zaczyna się ściemniać i gdzieś z oddala huczy. Myślę, super, w końcu będzie czym oddychać. Wiatr się ruszył, deszcz popadał- uwaga- 3 minuty - i przeszło. Żyć nie umierać. Dalej parno.

reklama
Jak znalezc grupe na fcb? szukalam ale nic mi sie nie wyswietla wiec poprosze o zaproszenie. Kinga Kinga niewiele zdiecie w kapeluszu.

Vivienne- łaaa moja Pola by zwariowała jakbym jej koszulke z Krainą Lodu kupiła :)

My mieszkamy w kamienicy mojej mamy, mamy 60m2, ale strasznie nieustawne, bo to z części dobódówki i starego mamy mieszkania. Więc mamy 2 pkoje (jeden ciemny i przechodni), salonokuchnie, garderobę i łazienkę. 2 duuuże balkony, wspólne podwóko, a w sumie nikt z niego nie korzysta. W samym centrum miasta, na rynku, ale z tyłu mam park, więc tak naprawdę tu jest cisza i spokój, a wszędzie blisko :) I kredyt na szczęście tylko jeszcze 4 lata, bo tylko na remont. Ale mieszkanie jeszcze nie jest moje (odziedzicze pewnie). Chciałabym dom, ale jak już to parterowy, bo mam dość mieszkania na dwóch poziomach :) Przez 3 lata mieszkaliśmy wczesniej 5 km od miasta, w środku pola na działkach ogrodowych, ale ja się nie nadaję na mieszkanie poza miastem :)

Tutti- gratulacje :) Super, ze znas zpłec na 100%

januarka- fajnie, ze się odezwałaś i super, ze urlop udany :)

Dzisiaj duchota, to na jodze tylko we 4 byłyśmy i więcej przegadałyśmy niż ćwiczyłyśmy. Od oddechów to kazdej się ciemno przed oczami robiło, bo jednak pogoda i ciśnienie robi swoje.

Mojego biustonosza z Atlantica chyba nie dostanę, bo firma coś słyszę że upada, buuuu. Ale byłam dzisiaj u siebie w bieliźnianym i babka mi dopasowała, muszę iść później kupić, ale cena już ponad 100 zł. Trudno, musze kupić, bo jak mnie babka zobaczyła w tym co chodze, to od razu powiedziała, ze koniecznie nowy, bo ten za mały, a ja też widze, ze pół cycka mam poza :p Az sę boję co będzie później :)

Więc dzisiaj miałam aktywne przedpołudnie i popołudnie też takie będzie, musze dom ogarnąć i się spakować na jutrzejszy wyjazd

Jejus kobiety zlitujcie sie z tymi postami :)
Z wszystkiego zapamiętałam tylko ,że Tutti ma dziewczynkę :D

Tak wiec ...
Tutti gratuluje córci ,no i imię Gaia strasznie mi się podoba :)

Emenems i reszta ładnie na członków (jak to brzmi) grupy popatrzycie to tam tez moj prifil znajdziecie "Weronika Joanna" tylko pytanie za 100pkt ktora jest ktora? Jest tam jakiś temat o nazwie ktora jaki ma Nick na forum ?

reklama
Jejus kobiety zlitujcie sie z tymi postami :)
Z wszystkiego zapamiętałam tylko ,że Tutti ma dziewczynkę :D

Tak wiec ...
Tutti gratuluje córci ,no i imię Gaia strasznie mi się podoba :)

Emenems i reszta ładnie na członków (jak to brzmi) grupy popatrzycie to tam tez moj prifil znajdziecie "Weronika Joanna" tylko pytanie za 100pkt ktora jest ktora? Jest tam jakiś temat o nazwie ktora jaki ma Nick na forum ?

Tak - przyklepany na stałe :) widziałam ze ogarnelas hehe

Do góry