Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Karola gratki Fajnie ze juz wiesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emenems- ja nie wiem skąd ta hipotforia- fakt nie brałam żadnych witamin, ale to ze względu, że ja łykac nie umiem Hipotrofia może się zdarzyć jak np. ktoś w ciąży pali (i o to nawet mnie oskarżali w szpitalu), ale ja w życiu papierosa w ustach nie miałam.
atkina- Moja Pola urodziła się w 38t6d i ważyła 2360 g i miała 50 cm, a w książeczce ma tą hipotrofię własnie
Mika- no właśnie nie wymiotuję, nie mdliło mnie nawet, a pochłaniam za dwóch czasem, ale też czasem nie mam ochoty kompletnie na nic
Tutti- no odpoczniesz w końcu. Ach zazdroszczę tej wizji, plaży, kabrioletu i piwka
green- ja uwielbiam ciucholandy, ale jak znajdę coś co można ubrać. Nie mam zdolności do przerabiania, więc zazdroszczę
xkarola- no to super Fajnie, ze już wiesz
Paulina- ja jeszcze nie wiem i dowiem się najwcześniej za miesiąc
Przespałam się (i znów pokółciłam z Młodą), a teraz leje. Ale to porządnie. Nawet dobrze, bo duchota była niemożliwa. Jakoś tak codziennie po obiedzie mnie muli, że muszę się położyć. A dzisiaj jeszcze ta noc nieprzespana.