reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ją w pierwszej ciazy miałam od pępka w dół i w górę tez. Ale po porodzie znikła.

U nas była burza rano o 6 potem po południu koło 16 i teraz znowu się ściąga i grzmi. Ale duszno dalej :(

A ja brzucha ciazowego nie mam ale ja z tych wielkich :d w pierwszej ciąży dopiero 6miesiac to było widać że to ciąża nie spożywcza. Mnie to pasuje. Nie lubię się chwalić. Ale poogladam wasze :)

No zabila ja byłam szczupa przed ciaza a teraz to ciaza spożywcza hahaah no trudno- mi momentalnie brzuch sie otłuszcza jak nie cwicze i jie odżywiam sie specyficznie - po ciazy bede walczyć :)

diabelska ilosc watkow - 666 :p

ja nie mam tej brazowej linii (linea negra), w ciazy z Olim mialam jakos późno i brzuch ciazowy pod koniec mi wyskoczyl ;)

Emenems och jak Ty marudzisz...
Paulletah a ja jakos wolalabym miec dwoje przed soba, ale to chyba nie na polskie chodniki ;)

u mnie dzis 35 stopni. jak w piekarniku. popadalo pare kropli, pogrzmialo lekko i tyle. podobno w nocy ma cos byc

A u nas jak wstałam rano to słońca nie było myślałam że zimno będzie hehe .. potem wyszło słońce ale wiatr był więc znośnie. potem się robiło na chwile jak w piekarniku a zaraz potem ulewa i burza i teraz tez chłodno. wiec tyle mamy z lata heh ale dla mnie to odpowiada :)

ja nie mam tej brazowej linii (linea negra), w ciazy z Olim mialam jakos późno i brzuch ciazowy pod koniec mi wyskoczyl ;)

Paulletah a ja jakos wolalabym miec dwoje przed soba, ale to chyba nie na polskie chodniki ;)

u mnie dzis 35 stopni. jak w piekarniku. popadalo pare kropli, pogrzmialo lekko i tyle. podobno w nocy ma cos byc

Chodniki jak chodniki gorzej w drzwi sie zmieścić :)

No zgadza sie Martusia zawsze byłam monotematyczna - dieta i treningi to wiekoszsc mojego zycia zreszta ktore lubie :) wiec ciezko zeby w ciazy ot tak w wieku 33 lat człowiek sie zmienił :)
Nawet sobie tablice zrobiłam pod ciąże
ImageUploadedByForum BabyBoom1437247356.618476.jpg

Takze nie pierwszy nie ostatni raz :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437247356.618476.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437247356.618476.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 44
O ja zostawić was na chwile ;)

Emenems super dziewczyna tez moze byc :)
Moja córcia chce miec ubrania superbohaterów w wersji PANI ;)

Ja tez juz upolowalam cos dla bąbelka :)

Tutti jej współczuje upałów w sumie zimno źle ,ale i gorąco wcale niedobrze.

Paulettah wiem ze masz juz wybrany wózek ,ale popatrz na wózek ABC zoom bliźniaczy. Widziałam na żywo i prowadziłam i mysle ze jak na długi wózek dość wygodnie sie prowadzi.

Simka moze kwestia samopoczucia ,ze nie zaglądają? Ja osobiście mam ciężkie dni choc wiem ze moze byc gorzej...wspominając pierwszą ciąże i brak chęci na wszystko rozumiem to swietnie.

Dziś chodził za mną gulasz wiec było długie gotowanie ,ale jak juz zaspokoiłam zachciankę uczucie bezcenne :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1437247299.356696.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437247299.356696.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437247299.356696.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Oj Kobitki wy to macie tempo pisania:) ja dzis nie do życia przez te upały głową bolała, spać się chciało, dopiero teraz trochę lepiej jak się ochlodzilo.

Jeszcze wczoraj byliśmy w Białymstoku na usg, klima nam się popsula i bylo okropnie gorąco ale najważniejsze ze z naszym malenstwem wszystko w porządku, profesor powiedział że strasznie wladcze to nasze dziecko bo caly czas ręką w piastke wymachiwal; no i widzieliśmy jak ssie kciuka.

Do góry