reklama
aktina
Fanka BB :)
żabila u mnie w pierwszej ciąży się sprawdziło bo tylko słodycze i owoce jadłam na mięso nie mogłam patrzeć i mam core. teraz całkiem inaczej jem. mięsem, grillem mogę się zjadać tłuste i słonie nie przeszkadza.. no i lekarz delikatnie sugerował chłopca. .. ale zobaczymy
aktina
Haha z niejakim to tez się sprawdza pierwsze 3 misiace tylko chleb z masłem i ew jakiś serek i córa teraz tez mogłaby nie jest... a owoce to już w ostateczności bo coś trzeba było więc tylko one przechodzily hehe a jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży to specjalnie parę km do sklepu po nektatynki jechaliśmy tak mi się zachciało chociaż wcześniej leżały miesiacami w domu i mogłam nie jeść bo były dla mnie obojętne po prostu hehe
Jak radzicie sobie z bólem kręgosłupa ? dziś obudziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć, teraz mam tak sam ból niemiłosierny jakby ktoś mi igiełki wbijał :--(
Sposób na kręgosłup który mi pomagałyśmy naprawdę poza ćwiczeniami i basenem to ćwiczenia zabim wstanę z łóżka - nożyce czy rowerek trochę ruchu z nogami w powietrzu i sprawdzony sposób - 3 godziny ruchu na pół godziny leEnia na płasko z nogami do góry (np na oparciu kanapy) ja to robię już od dawna zalecał mój ortopeda i faktycznie super. Cały czas brałam tez tabletki z kolagenem ale od czasu ciąży nie biore
aktina
Co do tego bólu to mnie boli kość ogonowa .. ale nie zawsze tylko jak np pochodzę i usiade albo jak posiedzę długo na tyłku to masakrycznie boli nigdy nie bolała. . często zmieniam pozycję żeby nie zaczynało boleć .. mąż mówi ze to jego duży syn uciska mi na kręgosłup
reklama
Co do tego bólu to mnie boli kość ogonowa .. ale nie zawsze tylko jak np pochodzę i usiade albo jak posiedzę długo na tyłku to masakrycznie boli nigdy nie bolała. . często zmieniam pozycję żeby nie zaczynało boleć .. mąż mówi ze to jego duży syn uciska mi na kręgosłup
Ja jako 4 latek uznałam u klezanki e domu zr świetną zabawą bedzie zjechanie na tyłku po kafelkowych schodkach - w rezultacie złamana kość ogonowa... Nigdy nie mogłam wysiedzieć na wykładach 1,5 h czy w kościele, na szczescie zrosła sie w strone pleców wiec do rodzenia niee bedzie problemow
Ale znam teoj bol d***y mam go całe zycie
Ja z boli to prawy dysk mi sie wysunął i dupa odzywa sie co chwile ja zle wstane jak kichne to masakra - cwicze w nadzei zd gorzej nie bedzie