reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Green_parsley - ja to się boję że mnie też to czeka :( kolezanka miala tak spuchnięte nogi że były 2x grubsze... I trzymala jej sie ta opuchlizna do prawie roku po porodzie. Jakiego żelu używasz?

reklama
Vivienne - u mnie w Ełku jest darmowa szkoła rodzenia! Przynajmniej tak twierdzi internet... Tylko szkoda by było jakbym tam musiała położoną wybrać, bo w mojej przychodni jest bardzo fajna pani, którą chętnie bym wzięła :)

Co do tematu teściowej, ja mieszkam ze swoją od lutego, tak fajna mi sie trafiła że nie wyobrażam sobie jak to będzie gdy się wyprowadzi :(

Tak z innej beczki, też budzicie się w nocy po kilka razy?

Ja na sikanie z 5 razy

Mika to mnie przeraziłas.. Ja sie teraz zastanawiam na ile te kg to waga a ile w tym wody która sie przecież zbiera. Ja od maja już żadnych pierścionków nie nosze bo mnie uciskają a na stopy mam Thalgo spray co sie zwie frigimince spray

Emenems - widzę że wszystkie mnie przebiłyście z tym wstawaniem :D ja to na siku max 2 razy, za to dziś zasnęłam po 1:00 a obudziłam sie o 5:30 :D

Paulettah - nie bój się, z tego co pamiętam to ona miała zagrożenie rzucawki ciążowej czy jakoś tak, a tak mocno spuchnięte nogi były objawem tego.

Z sikaniem na końcu ciąży jest najgorzej. Ja milion pińcet razy biegałam w nocy. W dzień nie mogłam nigdzie iść na spacer, chyba że w pobliżu były toalety.

Właśnie w mojej szkole rodzenia tak samo było z położna, ale też mi było na rękę bo i tak żadnej nie znałam.

Ja wstaje tez na siku w nocy min. Raz a średnio trzy ;) Dziś w nocy jak wstałam to pająk mnie zaatakował a boje się panicznie ;)

Laski produkujecie się ;) trzeba cyna być cały Czaś na forum zeby nadrobić ;)

Misiaka i koktajlowa ja mam męża z interneta :) hahaha a tak poważnie to i jedna bratowa z interneta i drukarki juz się szykuje ;) takie czasy ;)

No ja biegam raz w nocy do toalety :)
Sierpniowa dalej karmisz w nocy??? Ja tylko zostawiłam jedno na noc ale już mnie to męczy bo cały cz Olin mi daje kopniaki w brzuch i musze poduchy dawać na brzuch, tak się zastanawiam czy pociągnąć kp tylko do końca tego miesiąca i adios :) i tak je dużą kolacje wiec powinno być git :)

reklama
Mika to mnie przeraziłas.. Ja sie teraz zastanawiam na ile te kg to waga a ile w tym wody która sie przecież zbiera. Ja od maja już żadnych pierścionków nie nosze bo mnie uciskają a na stopy mam Thalgo spray co sie zwie frigimince spray

Wode zatrzymują weglowodany - jezeli ograniczysz je głownie do warzyw i troche owoców bez pieczywa makaronów ryzu .... Itp to powinno zejsc wody w pare dni i to sporo ale ze my w ciazy to musisz przyjmować weglowodany najelepiej te z duza ilością błonnika czyli zielone :) i bedzie lepeiej

Do góry