reklama
Vivienne - u mnie w Ełku jest darmowa szkoła rodzenia! Przynajmniej tak twierdzi internet... Tylko szkoda by było jakbym tam musiała położoną wybrać, bo w mojej przychodni jest bardzo fajna pani, którą chętnie bym wzięła
Co do tematu teściowej, ja mieszkam ze swoją od lutego, tak fajna mi sie trafiła że nie wyobrażam sobie jak to będzie gdy się wyprowadzi
Tak z innej beczki, też budzicie się w nocy po kilka razy?
Ja na sikanie z 5 razy
Mika to mnie przeraziłas.. Ja sie teraz zastanawiam na ile te kg to waga a ile w tym wody która sie przecież zbiera. Ja od maja już żadnych pierścionków nie nosze bo mnie uciskają a na stopy mam Thalgo spray co sie zwie frigimince spray
Sierpniowa
Fanka BB :)
Z sikaniem na końcu ciąży jest najgorzej. Ja milion pińcet razy biegałam w nocy. W dzień nie mogłam nigdzie iść na spacer, chyba że w pobliżu były toalety.
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Właśnie w mojej szkole rodzenia tak samo było z położna, ale też mi było na rękę bo i tak żadnej nie znałam.
Ja wstaje tez na siku w nocy min. Raz a średnio trzy Dziś w nocy jak wstałam to pająk mnie zaatakował a boje się panicznie
Ja wstaje tez na siku w nocy min. Raz a średnio trzy Dziś w nocy jak wstałam to pająk mnie zaatakował a boje się panicznie
Laski produkujecie się trzeba cyna być cały Czaś na forum zeby nadrobić
Misiaka i koktajlowa ja mam męża z interneta hahaha a tak poważnie to i jedna bratowa z interneta i drukarki juz się szykuje takie czasy
No ja biegam raz w nocy do toalety
Sierpniowa dalej karmisz w nocy??? Ja tylko zostawiłam jedno na noc ale już mnie to męczy bo cały cz Olin mi daje kopniaki w brzuch i musze poduchy dawać na brzuch, tak się zastanawiam czy pociągnąć kp tylko do końca tego miesiąca i adios i tak je dużą kolacje wiec powinno być git
Misiaka i koktajlowa ja mam męża z interneta hahaha a tak poważnie to i jedna bratowa z interneta i drukarki juz się szykuje takie czasy
No ja biegam raz w nocy do toalety
Sierpniowa dalej karmisz w nocy??? Ja tylko zostawiłam jedno na noc ale już mnie to męczy bo cały cz Olin mi daje kopniaki w brzuch i musze poduchy dawać na brzuch, tak się zastanawiam czy pociągnąć kp tylko do końca tego miesiąca i adios i tak je dużą kolacje wiec powinno być git
reklama
Mika to mnie przeraziłas.. Ja sie teraz zastanawiam na ile te kg to waga a ile w tym wody która sie przecież zbiera. Ja od maja już żadnych pierścionków nie nosze bo mnie uciskają a na stopy mam Thalgo spray co sie zwie frigimince spray
Wode zatrzymują weglowodany - jezeli ograniczysz je głownie do warzyw i troche owoców bez pieczywa makaronów ryzu .... Itp to powinno zejsc wody w pare dni i to sporo ale ze my w ciazy to musisz przyjmować weglowodany najelepiej te z duza ilością błonnika czyli zielone i bedzie lepeiej