reklama
Vivienne - u mnie w Ełku jest darmowa szkoła rodzenia! Przynajmniej tak twierdzi internet... Tylko szkoda by było jakbym tam musiała położoną wybrać, bo w mojej przychodni jest bardzo fajna pani, którą chętnie bym wzięła![]()
Co do tematu teściowej, ja mieszkam ze swoją od lutego, tak fajna mi sie trafiła że nie wyobrażam sobie jak to będzie gdy się wyprowadzi
Tak z innej beczki, też budzicie się w nocy po kilka razy?
Ja na sikanie z 5 razy
Mika to mnie przeraziłas.. Ja sie teraz zastanawiam na ile te kg to waga a ile w tym wody która sie przecież zbiera. Ja od maja już żadnych pierścionków nie nosze bo mnie uciskają a na stopy mam Thalgo spray co sie zwie frigimince spray
Sierpniowa
Fanka BB :)
Z sikaniem na końcu ciąży jest najgorzej. Ja milion pińcet razy biegałam w nocy. W dzień nie mogłam nigdzie iść na spacer, chyba że w pobliżu były toalety.
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Właśnie w mojej szkole rodzenia tak samo było z położna, ale też mi było na rękę bo i tak żadnej nie znałam.
Ja wstaje tez na siku w nocy min. Raz a średnio trzy
Dziś w nocy jak wstałam to pająk mnie zaatakował a boje się panicznie 
Ja wstaje tez na siku w nocy min. Raz a średnio trzy
Laski produkujecie się
trzeba cyna być cały Czaś na forum zeby nadrobić 
Misiaka i koktajlowa ja mam męża z interneta
hahaha a tak poważnie to i jedna bratowa z interneta i drukarki juz się szykuje
takie czasy 
No ja biegam raz w nocy do toalety
Sierpniowa dalej karmisz w nocy??? Ja tylko zostawiłam jedno na noc ale już mnie to męczy bo cały cz Olin mi daje kopniaki w brzuch i musze poduchy dawać na brzuch, tak się zastanawiam czy pociągnąć kp tylko do końca tego miesiąca i adios
i tak je dużą kolacje wiec powinno być git 
Misiaka i koktajlowa ja mam męża z interneta
No ja biegam raz w nocy do toalety
Sierpniowa dalej karmisz w nocy??? Ja tylko zostawiłam jedno na noc ale już mnie to męczy bo cały cz Olin mi daje kopniaki w brzuch i musze poduchy dawać na brzuch, tak się zastanawiam czy pociągnąć kp tylko do końca tego miesiąca i adios
reklama
Mika to mnie przeraziłas.. Ja sie teraz zastanawiam na ile te kg to waga a ile w tym wody która sie przecież zbiera. Ja od maja już żadnych pierścionków nie nosze bo mnie uciskają a na stopy mam Thalgo spray co sie zwie frigimince spray
Wode zatrzymują weglowodany - jezeli ograniczysz je głownie do warzyw i troche owoców bez pieczywa makaronów ryzu .... Itp to powinno zejsc wody w pare dni i to sporo ale ze my w ciazy to musisz przyjmować weglowodany najelepiej te z duza ilością błonnika czyli zielone