reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems a robiłaś płukanie woda utleniona? Do tego płukanie olejkiem z drzewa herbacianego (naturalny!) i mi przeszedł ból po dwóch dniach...

Usnęłam po 1 a już z pół godziny nie śpię...

Julia podjedz na Polną niech sprawdzą, może to nic (oby!) a stres czy zmartwienia nie są ani nam ani dzieciom potrzebne...

reklama
Ja nie rozcienczam ale rzygać to mi się chciało... Ale olejek to rozcienczam, 4 krople na taką połowę szklanki letniej wody

Ktoś pytał o basen, ja byłam parę dni temu, odpoczelam super i odpukać nic mi nie jest

Nie, tak jednorazowo to dwie łyżeczki wody i plukac, kilka razy dziennie, w połączeniu z olejkiem super kuracja, na początku ciąży robiłam, po dwóch dniach spokój

Emenems ja póki co psikam tantum verde i do ssania mam pastylki isla- to na kaszel i chrypkę. Szczerze to jakoś szczególnie bardzo mi to nie pomaga niestety... Sama nie wiem jak się ratować. Z lekarzem czekam do poniedziałku. Nic innego pewnie mi i tak nie przepisze. W pierwszej ciąży przechodziłam to samo. W końcu wysłali mnie na 3 dni do szpitala...
Mnie dobił jeden duży lód na Helu...
Vivienne słyszałam o tej wodzie utlenionej. Tylko mi i bez tego jest tak niedobrze od gardła, że nie wiem czy dałabym radę. Nawet zębów umyć nie mogę, bo mnie szarpie na wymioty.

Simka, ja w niedziele pojade znowu poplywac :)

Sierpniowa, zdrowiej !

Emenems, ja zawsze plucze woda z sola, niezawodny sposob :)

Wczoraj chyba przegielam ze sloncem bo niezle spieklam sobie plecy a bylismy tylko godzinke z czego dwa razy bylam sie kapac. Glowa w nocy mnie bolala strasznie, ale goraczki nie mialam wzielam pol tab paracetamolu i przeszlo. Pogoda piekna tylko do pracy nie chce sie jechac, jeszcze jutro i w niedziele plaza i grill u tesciowej :)

Sierpniowa wierzę bo mi też było trudno, bardziej mnie ratował ten olejek bo wodą za długo plukac mi się nie udało. Mój brat odwrotnie, woda ok a z olejkiem problem. Jeszcze goździki można rozgryzać. Najlepszy opis tej kuracji na zielonym zagonku, ale mam kiepski net i linka nie dam, w Google znajdziecie "zielony zagonek angina"

reklama
Sierpniowa mi lekarz zabronił tantum verde ... Pytałam wiec zostaje woda utleniona jednak bo citroseptem plucze juz 3 dzien i nic noe pomaga dzis miedzy 3a4 miałam nadaje bo mi smarki spłynęły do gardła i sie krztusilam i godizna nad zlewem zeby wypluć wszystko z oskrzeli-masakra. Dodatkowo podróżnikami gardło.

Tez mam isla moos ale chyba nie działaja

Do góry