reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Sinka mnie tak od kilku dni rano ciagnie od pepka i chyba to od zbyt duzej ilosci rzeczy robionyxh przezemnie :-(
A sprobujcie zakropic uszy woda utleniona na katar i potrzymac kilka minut dziala na katar i kilka razy dziennie powtarzac. Sprobowac mozecie syropu z cebuli lub cebuli o buraka (ja wole cebule)

A nie prosciej isv poprostu do lekarza, zbadac sie i wziac ofpowiednie leki? Dziewczyny ciaza to nie jakus dramat i sa leki na przeziebienia dla kobiet w ciazy. Mnie boli ucho. Jutro ide do laryngologa. Wczoraj ginekolog powiedzial ze kobieta to nie tylko chodzacy inkubator co nic nie moze i jesli zajdzie taka potezeba to mozna wziac antybiotyk. Nie kombinujcie tylko normalnie trzeba podejsc do przeziebienia a nie katar i bol gardla przeciagac niewiadomo na jak dlugo bo dziecku tez to nie sluzy. Nie obeazajcie sie na mnie ale nie ma co przesadzac z tymi "naturalnymi metodami" zycze wszystkom mamusia duzo zdrowka [emoji3]

karolinaE ja to najpierw muszę się przekonać co do lekarzy. Idę naprawdę tylko w razie nagłej konieczności. Nigdy jakoś szczególnie nie latałam po lekarzach i raczej tego nie zmienię. Jestem teraz o tyle mądrzejsza, że jak mi do poniedziałku nie przejdzie to pójdę i poproszę o zastrzyki. W pierwszej ciąży 3 razy dostawałam jakiś tam antybiotyk bezpieczny dla kobiet w ciąży w tabletkach. Za każdym razem nim rzygałam. Teraz nie zamierzam się patyczkować. Zresztą gorączka mi już przeszła, gardło boli mniej. Może przejdzie;-)
Syrop z cebuli:baffled::baffled::baffled: Moja doktor mi kiedyś podpowiedziała jak zrobić. Boże nie mogłam tego pod nos podsunąć, a co dopiero wypić:-)

Ja tez nie latam po lekarzach bo zadki choruje ale jak jestem chora to ide, a teraz niemam zamirau eksperymentowac i czeakac az przejdzie po jakiejs mikstyrze. Ale oczywiscie kazdy robi jak dla niego najlepiej [emoji3]

Czesc dziewczyny. Wiec mnie w nocy tez obudzil bol gardla.. Jakas plaga? Na szczescie nic poza tym zadnych objawow wiec dzis zapytam mojego gina co wziac ewentualnie :)

Dziewczyny, a które mają usg 6 lipca? Z kim będę czas odliczać :-) Bo już się doczekać nie mogę. Może płeć poznam:-)

reklama
Do góry