reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Sinka mnie tak od kilku dni rano ciagnie od pepka i chyba to od zbyt duzej ilosci rzeczy robionyxh przezemnie :-(
A sprobujcie zakropic uszy woda utleniona na katar i potrzymac kilka minut dziala na katar i kilka razy dziennie powtarzac. Sprobowac mozecie syropu z cebuli lub cebuli o buraka (ja wole cebule)

A nie prosciej isv poprostu do lekarza, zbadac sie i wziac ofpowiednie leki? Dziewczyny ciaza to nie jakus dramat i sa leki na przeziebienia dla kobiet w ciazy. Mnie boli ucho. Jutro ide do laryngologa. Wczoraj ginekolog powiedzial ze kobieta to nie tylko chodzacy inkubator co nic nie moze i jesli zajdzie taka potezeba to mozna wziac antybiotyk. Nie kombinujcie tylko normalnie trzeba podejsc do przeziebienia a nie katar i bol gardla przeciagac niewiadomo na jak dlugo bo dziecku tez to nie sluzy. Nie obeazajcie sie na mnie ale nie ma co przesadzac z tymi "naturalnymi metodami" zycze wszystkom mamusia duzo zdrowka [emoji3]

karolinaE ja to najpierw muszę się przekonać co do lekarzy. Idę naprawdę tylko w razie nagłej konieczności. Nigdy jakoś szczególnie nie latałam po lekarzach i raczej tego nie zmienię. Jestem teraz o tyle mądrzejsza, że jak mi do poniedziałku nie przejdzie to pójdę i poproszę o zastrzyki. W pierwszej ciąży 3 razy dostawałam jakiś tam antybiotyk bezpieczny dla kobiet w ciąży w tabletkach. Za każdym razem nim rzygałam. Teraz nie zamierzam się patyczkować. Zresztą gorączka mi już przeszła, gardło boli mniej. Może przejdzie;-)
Syrop z cebuli:baffled::baffled::baffled: Moja doktor mi kiedyś podpowiedziała jak zrobić. Boże nie mogłam tego pod nos podsunąć, a co dopiero wypić:-)

Ja tez nie latam po lekarzach bo zadki choruje ale jak jestem chora to ide, a teraz niemam zamirau eksperymentowac i czeakac az przejdzie po jakiejs mikstyrze. Ale oczywiscie kazdy robi jak dla niego najlepiej [emoji3]

Czesc dziewczyny. Wiec mnie w nocy tez obudzil bol gardla.. Jakas plaga? Na szczescie nic poza tym zadnych objawow wiec dzis zapytam mojego gina co wziac ewentualnie :)

Dziewczyny, a które mają usg 6 lipca? Z kim będę czas odliczać :-) Bo już się doczekać nie mogę. Może płeć poznam:-)

reklama
Do góry