reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems a robiłaś płukanie woda utleniona? Do tego płukanie olejkiem z drzewa herbacianego (naturalny!) i mi przeszedł ból po dwóch dniach...

Usnęłam po 1 a już z pół godziny nie śpię...

Julia podjedz na Polną niech sprawdzą, może to nic (oby!) a stres czy zmartwienia nie są ani nam ani dzieciom potrzebne...

reklama
Ja nie rozcienczam ale rzygać to mi się chciało... Ale olejek to rozcienczam, 4 krople na taką połowę szklanki letniej wody

Ktoś pytał o basen, ja byłam parę dni temu, odpoczelam super i odpukać nic mi nie jest

Nie, tak jednorazowo to dwie łyżeczki wody i plukac, kilka razy dziennie, w połączeniu z olejkiem super kuracja, na początku ciąży robiłam, po dwóch dniach spokój

Emenems ja póki co psikam tantum verde i do ssania mam pastylki isla- to na kaszel i chrypkę. Szczerze to jakoś szczególnie bardzo mi to nie pomaga niestety... Sama nie wiem jak się ratować. Z lekarzem czekam do poniedziałku. Nic innego pewnie mi i tak nie przepisze. W pierwszej ciąży przechodziłam to samo. W końcu wysłali mnie na 3 dni do szpitala...
Mnie dobił jeden duży lód na Helu...
Vivienne słyszałam o tej wodzie utlenionej. Tylko mi i bez tego jest tak niedobrze od gardła, że nie wiem czy dałabym radę. Nawet zębów umyć nie mogę, bo mnie szarpie na wymioty.

Simka, ja w niedziele pojade znowu poplywac :)

Sierpniowa, zdrowiej !

Emenems, ja zawsze plucze woda z sola, niezawodny sposob :)

Wczoraj chyba przegielam ze sloncem bo niezle spieklam sobie plecy a bylismy tylko godzinke z czego dwa razy bylam sie kapac. Glowa w nocy mnie bolala strasznie, ale goraczki nie mialam wzielam pol tab paracetamolu i przeszlo. Pogoda piekna tylko do pracy nie chce sie jechac, jeszcze jutro i w niedziele plaza i grill u tesciowej :)

Sierpniowa wierzę bo mi też było trudno, bardziej mnie ratował ten olejek bo wodą za długo plukac mi się nie udało. Mój brat odwrotnie, woda ok a z olejkiem problem. Jeszcze goździki można rozgryzać. Najlepszy opis tej kuracji na zielonym zagonku, ale mam kiepski net i linka nie dam, w Google znajdziecie "zielony zagonek angina"

reklama
Sierpniowa mi lekarz zabronił tantum verde ... Pytałam wiec zostaje woda utleniona jednak bo citroseptem plucze juz 3 dzien i nic noe pomaga dzis miedzy 3a4 miałam nadaje bo mi smarki spłynęły do gardła i sie krztusilam i godizna nad zlewem zeby wypluć wszystko z oskrzeli-masakra. Dodatkowo podróżnikami gardło.

Tez mam isla moos ale chyba nie działaja

Do góry