reklama
Hej!
Stefan zdrowy parametry super, 12t1d, 59gram, 6,4cm przeziernosc 1,24 i nosek pierwszy znalazła ( czyli ma kichola po mamusi hahhh)
Maz oczywiscie wchodził ze mna, pani przyszła i mowi "zapraszam panią" a maz "a mnie tez pani zaprasza ??" Hahah i pczywiscie pani dała mu krzesełko ale nie dał rady usiedzieć i stał
Jak przełączyła na 3D to zaczal machać raczka hahahah cudowny jest moj mały człowiek - główka leży w lewo
Stefan zdrowy parametry super, 12t1d, 59gram, 6,4cm przeziernosc 1,24 i nosek pierwszy znalazła ( czyli ma kichola po mamusi hahhh)
Maz oczywiscie wchodził ze mna, pani przyszła i mowi "zapraszam panią" a maz "a mnie tez pani zaprasza ??" Hahah i pczywiscie pani dała mu krzesełko ale nie dał rady usiedzieć i stał
Jak przełączyła na 3D to zaczal machać raczka hahahah cudowny jest moj mały człowiek - główka leży w lewo
Innabajka
Fanka BB :)
Innabajka a ile miała dzisiaj Twoja dzidzia? Który to był tydzień dziś u Ciebie?
Z usg 14,5
Innabajka
Tutti a ten basen to nie strach ze jakies zakarzenie czy jakies inne dziadostwo sie dostabie? Ja tez bym chciala zaczac chodzic ale troche sie tego boje..
Pytalam sie dzis o to lekarza, powiedzial ze jak moge uprawkac seks to i basen nie zaszkodzi a nawet seks w basenie to samo tyczy sie roweru, biegania, itp
Innabajka
Dziewczyny gratuluję i zazdroszczę!!! :-) Ja czekam do poniedziałku. Mąż zawszecchodzi ze mną.
Co do basenu to kyzynka po dwóch ciążach mówiła mi że są jakieś tampony gram ujemne, które są dla kobiet w ciąży, żeby nic nie złapać na basenie. Ale nie miałam okazji zapytać o nie lekarza. Ale możecie podpytać też swoich. :-)
Mi sie wydaje ze zapobiegawczo mozna wziac Lactovaginal i juz
Innabajka
Hej!
Ciesze sie ze wszystko ok
Oszz 2 dni mnie nie ma a tu tyyyle do nadrobienia
Emenems- zdrówka
A teściową się nie przejmuj
Tutti- nie przepracowuj się
green- tak późno zakładają kartę ciąży? ja miałam już w 6 tygodniu
aktina- może Anitka się przyzwyczai i będzie dobrze w tej wakacyjnej grupie
Pauletahh- ja moja jak coś mi się nie podoba to zrąbię, chociaż jak chodziłam do pracy, a ona się zajmowała to nie miałam wpływau i kilka zachowań od babci niefajnych wyniosła, np. powiedzenie że ktoś jest brzydki (bo źle robi), nie lubię tego
Angelika współczuję wtrącającej się teściowej. Czasem to się cieszę, że moja wiadomosć o ciąży nie przyjeła zbyt entuzjastycznie
koktajlowa- hehe dobry pomysł
Marcepanek- ja się cieszę, ze jestem nad morzem. Tu wieje dość mocno, więc w ogóle tej temp. nie czuć. Mi to chwilami nawet zimno
See- bo każdy liczy inaczej, mój gin liczy np. 9 tydz, 5 dzień, jako nadal 9 tydz, tak też mi w poprzedniej ciąży w szpitalu liczyli
Ulicha- fajny Roman
Dziewczyny gratuluję wizyt i bobasów
Innabajka- ja dzisiaj tyłek zmoczyłam, bo fale spore i zimno Ale jutro się cała moczę
NelVik- witaj
Emenems- zdrówka
A teściową się nie przejmuj
Tutti- nie przepracowuj się
green- tak późno zakładają kartę ciąży? ja miałam już w 6 tygodniu
aktina- może Anitka się przyzwyczai i będzie dobrze w tej wakacyjnej grupie
Pauletahh- ja moja jak coś mi się nie podoba to zrąbię, chociaż jak chodziłam do pracy, a ona się zajmowała to nie miałam wpływau i kilka zachowań od babci niefajnych wyniosła, np. powiedzenie że ktoś jest brzydki (bo źle robi), nie lubię tego
Angelika współczuję wtrącającej się teściowej. Czasem to się cieszę, że moja wiadomosć o ciąży nie przyjeła zbyt entuzjastycznie
koktajlowa- hehe dobry pomysł
Marcepanek- ja się cieszę, ze jestem nad morzem. Tu wieje dość mocno, więc w ogóle tej temp. nie czuć. Mi to chwilami nawet zimno
See- bo każdy liczy inaczej, mój gin liczy np. 9 tydz, 5 dzień, jako nadal 9 tydz, tak też mi w poprzedniej ciąży w szpitalu liczyli
Ulicha- fajny Roman
Dziewczyny gratuluję wizyt i bobasów
Innabajka- ja dzisiaj tyłek zmoczyłam, bo fale spore i zimno Ale jutro się cała moczę
NelVik- witaj
reklama
Powiem Wam, że wczoraj trochę przeholowałam. Rano wlazłam na latarnię, a to schodów sporo, w porze obiadowej długi spacer w poszukiwaniu miejscówki, pod wieczór znów nam się nudziło to spacer, a wieczorem jeszcze na plażę na zachód słońca. I w nocy się budziłam zeschizowana czy z brzuchem wszystko ok. Od rana pół dnia mnie ciągnęło poniżej pępka i znów schiza, że coś jest nie tak. Ale odpoczęłam i niby ok, chociż nadal się martwię (i pewnie będę do końca ciąży).
Dzisiaj zdecydowanie więcej odpoczynku, chociaż przed południem pojechaliśmy zwiedzać to znów trochę łażenia. W pierwszej ciąży tak się ze sobą nie cackałam, nawet mega ciężkie siaty nosiłam, a teraz co rusz się martwię
Za to wakacyjna pogoda cudna, ciepło, ale z wiatrem.
Dzisiaj zdecydowanie więcej odpoczynku, chociaż przed południem pojechaliśmy zwiedzać to znów trochę łażenia. W pierwszej ciąży tak się ze sobą nie cackałam, nawet mega ciężkie siaty nosiłam, a teraz co rusz się martwię
Za to wakacyjna pogoda cudna, ciepło, ale z wiatrem.
Załączniki