reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka nie martw sie na zapas, wszystko powinno być dobrze. W pierwszej ciązy tanczyłam intensywnie flamenco i wystepowalam w 8 miesiacu ciazy,jak mówili mi ze rak nie powinnam podnosić do góry to śmiać mi sie chciało, w drugiej musialam obowiązkowo troche polezeć bo jakis krwiak mi sie stworzył. Teraz na razie rozwalają mnie całodniowe mdłosci i osłabienie ale do pracy musze zasuwac i raczej do grudnia tak bedzie. Musi być dobrze. Dziś jestem z sibei zadowolona bo tezy worki ziemi przeniosłam (ale 20 kg) i porozsadzałam masę pomidorków koktajlowych. Zostało mi jeszcze raz tyle do przesadzenia ;)

reklama
Kochane gratuluje wizyt;-)

Ja znow sie zle czuje:/ brzuch boli.pochodzilam troche, potem silne bole brzucha i rozwolnienie dzis drugie dostalam:/ wiec niewiem czy od jedzenia czy poprostu taki odruch od bolu?! Co mowicie? Przy podcieraniu ciemne glutki znalazlam , martwie sie troche ...:-(
pisalam dzis z lekarzem mowil zeby obserwowac i duzo wypoczywac...

Dziekuje! Przyda sie bo brzusii ciagle boli...jutro tryb oszczedny bedzie! Ehhh
najchetniej na wizyte bym poszla bo juz sie zastanaeiam co sie dzieje tam...

Tutti pisałam od razu po wizycie ze wszystko kk ;) dzidzi 6,5 cm, kość nosowa jest, przeziernosc prawidłowa, przepływy prawidłowe.

Dojechalismy do dziadków na wieś także zmęczeni jesteśmy i padamy.

Dobranoc!

Ja tez tak robilam ze sie mocno denerwowalam najlepsze jest to ze mozesz zadzwonic tak naprawde o kazdej porze do swojego gina a w razie czego podjechac na izbe przyjec zeby sobie stresu ukrucic. Duzo odpoczynku Julia!

Cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze?:-)
Wczoraj w końcu wróciliśmy z wakacji nad morzem. Pierworodnemu wyszedł pierwszy ząb:-) Ja wróciłam z zapaleniem gardła i gorączką ponad 39 stopni. W zasadzie teraz nie śpię, bo mi niedobrze i mam dreszcze. Męża też coś złapało, ale on w ciągu dwóch dni dochodzi do siebie. Absolutnie nic nie wypoczęłam. I mimo, że dziecko było naprawdę grzeczne to jednak opieka nad nim wraz jest czasochłonna.
Spróbuje trochę Was nadrobi. Noc jeszcze długa przede mną.

Paulettah wlasnie jutro jesli ten stan bedzie utrxymywal skontaktuje sie z ginem i pewnie na IP na Polna pojade...brzuch caly czsd boli i vhyba sie spina...czy sie denerwuje? Bardziej martwie staram sie byc dobrej mysli!

reklama
Sierpniowa ... Jak znasz sposob na zapalenie gardła w ciazy to daj znac... Ja wrocilam z tym z Mazur, urlop skrócony został... Poki co tylko metody naturalne, inhalacje, płukanie gardła,ciepłe okłady itp sle jest masakra ....!!! Tak mnie boli ze nie moge spac bo jeszcze mi flegma zatyka i nie moge spac :(
A dzis wracamy do Norwegii i musze przezyc cała noc następna na promie w klimatyzowanym pomieszczeniu i nie wiem jak trgo dokonam ... Jak ci lekarz cos na gardło podpowie daj znac bo nie chce brac zadnych lekow ktore mogłyby wpłynąć na dziecko.
Trzymaj sie i cie doskonale rozumiem !!!
Chyba zmiany klimatu w ciazy nie sa wskazane....

Do góry