reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No na sCzescie rodzina i ich " rady" beda daleko a maz nie naciska tylko mowi ze jak sie da i bedzie ok to ok jak nie to nie i tyle.
Ja pracuje w nocy tez ekstra o bedzie duzo łatwiej jak podzielimy sie opieka i karmieniem.
My mamy tylko siebie we dwójkę tam zadnych cioć babć itp- moja siostra mowi ze da rade w lutym wpasc pomoc ale to tez mm :)

Pozatym zupełnie poza argumentami ktore sa logiczne ze kp jest super mnie to po prostu obrzydza i odrzuca i karmiące matki w restauracjach nie sa tym co chce widzieć jak jem kotleta - dla matki to moze jakies super fajne ale dla obcej osoby to oglądanie cudzego cyca i tyle.
Moze mi sie sie zmieni po porodzie - nie mowie nie, Dlatrgo z decyzjami ostatecznymi poczekam do stycznia bo zycie zawsze plany weryfikuje - ja dawno temu nauczyłam sie byc pokorna co do moich planow :)

reklama
Hej dziewczyny;-)

Kochane co do pluci to jest mozliwe pocsuc wczesniej;-) ja w drugiej ciazy juz w 14 tc poczulam smyranie:-)

Milwgo dnia

Aktina kciuki za wiYte&&&

Ktors jesszcze wizytuje dzis??

Wczoraj przegięłam z jedzeniem, wszystko słodkie albo fast food :szok: chyba wynagrodziłam sobie ostatni stres przed obroną.
Dziś już wracam do pracy.. ach jak się rozleniwiłam strasznie ! :rofl2:

Dziewczyny dzięki że pamiętacie, kochane jesteście :) Odewę się oczywisice po :)

Ewkamm - dostałam własnie smsa z mastermedu z przypomnieniem o wizycie :)

Miał m ze mna jechac.. alee ne moze konkretnie jest zawalony troche się nawarstwiło starych spraw a do tego zgubił mi sie gdzies dowód rej od damochodzu, mam nadzieje ze kontroli nie bedzie :p Nie poszłam do pracy od rana, w domu probuje pracowac ale zaraz ide sie ogarniach i bede jechac :( moze mame namówie zeby pojechała ze mną :) Ale mam jakies złe przeczucie, rozum mi mówi ze dzsiaj nic się nie wyjaśni i usg nadal będzie złe :( :( Jeszcze tak szaro i buro, załamać się idzie :)

Ja czuje tylko jak maluszek się chowa i wypycha :) tak mi od razu micha sie cieszy rano jak go poczuje :) ale troche mnie brzuch pobolewa :( moze to ze stresu.. i przeziebiona jestem ehh nie marudze,.. spadam

Limonka już czujesz ruchy???

aktina z powodu wieku mam te prenatalne

a na letnie promocje, to sprawdzony sposób: we wtorek / środę, biura dają obniżki na last minute (czyli wyloty w ciągu tygodnia) i juz, w zeszłym roku polecieliśmy do Grecji na Kos na 8 dni do hotelu 5* jakieś 200 m od morza za niecałe 1400 od osoby - pokoje spoko, żarcie all, basen + morze - słodkie lenistwo, teraz to tylko pomarzyć mogę, bo nie decyduję się na lot
ale żeby było śmieszniej, jak szukaliśmy wycieczki to sprawdzaliśmy konkretnie na itaka i travelplanet, napisaliśmy do itaki przez stronkę i czekaliśmy na kontakt od agenta, w międzyczasie sprawdzaliśmy na travelplanet i pierwsi odezwali się Ci z travelplanet, powiedzieliśmy, że czekamy na odzew z itaki, a travelplanet na to, że dają nam zniżkę i jeszcze parking na lotnisku za darmo - na tą samą ofertę z itaki, którą wybraliśmy.
wcześniej też tak lataliśmy - umowy załatwiamy u sprawdzonych turoperatorów i przez internet - taniej niż w stacjonarnym biurze i można poczytac opinie o hotelu - co istotne,
aha dodam tylko, że raz polecieliśmy z rainbowtour - ale ostatniego dnia miał być wylot wieczorem, a przyśpieszyli i zrobili o 8 rano czyli z hotelu wyjeżdzaliśmy przed 6 - więcej nie latamy z rainbow :( oczywiście reklamacja nie uwzględniona, mimo, że np w innych krajach obowiązują specjalne wytyczne w tych sprawach.

Dziękuję za rady, napewno skorzystam :)

reklama
Posiewu nie robiłam jeszcze, zadzwonię dziś do Pani dr i zobaczę, a po za tym kupię herbatki i żurawinę. Ja mam cukier na czczo na granicy normy, bo norma jest do 99 i ja tyle mam.

Do góry