reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka no jak piwo z duza ilością lemoniady :D ale wiesz, w puszce i psyka jak sie otwiera i wszyscy dookoła piją to ja tez mogłam hehehe :)

Tak totalne 0, i tak samo jak ty, z tym 0,5 oddałam mezowi - niech go sponiewiera hahahaha

ImageUploadedByForum BabyBoom1435567726.966462.jpg

A teraz tak : po śniadaniu podanym pod drzwi leżymy i nadrabiamy zaległości :D URLOP!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435567726.966462.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435567726.966462.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Dziewczymy wlasnie dostaliśmy zaproszenie na slub i wesele na ostatni weekend wrzesnia ... WzyStko super gdyby nie to ze to we Włoszech! Ale bardzo ostry znajomy i akurat mamy urlop tylko ... Odbyly byscie 3 loty w tydzien ? Jeden z Norwegii do Włoch potem po 2/3 dniach do polski i po 5 znowu do Norwegi... Pod koniec drugiego trymestru? Co o tym myślicie ?

Emenems ja jestem zielona co do lotów, może warto poradzić się lekarza, a co do bakterii rozmawiałam z lekarzem, narazie nie robił alarmu, kazała powtórzyć badania ;) a po żurawine i tak jadę, nie zaszkodzi ;)

green a u nas teraz na czczo przy robieniu krzywej mogłam mieć do 92 a powyżej to już skierowanie do poradni. ale w poradni mówili że rano juz do 100 może być także dziwne :p

Iwix a gdzie do lekarza chodzisz ?

Do lekarza chodzę na NFZ na Witosa do Sadowskiej.
A u mnie norma glukozy na czczo to do 110,ja miałam 96.
Dziewczyny macie jakiś fauny przepis na wykorzystanie mięska z rosołu bo już naleśniki mi się znudziły.

Dzień dobry po weekendzie ;) mój syn ostatnio się zrobił mamusin i żyć mi nie daje, dlatego mało mam czasu, żeby zaglądać.

Emenems nie wiem czy Twoje pytanie jeszcze aktualne, ale Twoja mama może mieć rację, z tym złym pobraniem. Polecam pobierać z tamponem. Co do lotów to jeśli nic nie będzie się działo niedobrego do tej pory, tzn nie będzie zagrożenia, to spokojnie możesz latać. Ale skonsultuj z lekarzem, bo różni mają różne zdania. No i wiadomo każdy przypadek jest inny;)

Z tematów, które doczytałam.
Piersią karmiłam 3 miesiące, potem wyszły problemy zdrowotne, leki no i trzeba było kończyć.
Ja też z tych gotujących od początku. Zrobiłam sobie jeszcze jesienią słoiki z jabłkiem, marchewką, dynią, potem zimą były jak znalazł. A jak mi się nie chciało gotować, to słoik i już. Bez spiny;)

No zobaczę co na ten cukier powie lekarz, zdarzały mi się i ponad 100, ale oczywiście nie miałam czasu się tym zainteresować... co do karmienia piersią bardzo bym chciała, ale nie potrafię narazie wychodzić tak daleko w przyszłość, żyje od wizyty do wizyty i ciągle mam jakieś złe przeczucia ;/

reklama
emenems- zapytaj lekarza

iwix- ja robię krokiety, ale to też na naleśnikach lub poprostu mięso z ryżem, białym sosem i marchewką, taka potrawka jak to mówią

Do góry