reklama
Juti777
Fanka BB :)
Hej, wracam do Was po krótkim lenistwie. :-)
Trzymam kciuki za wizyty!!! Będzie dobrze!
Co do KP, to ja bym chciała, ale moje chcenie to jedno a życie drugie. Przecież to nie zawsze zależy od woli matki. Bywają zapalenia sutków, brak pokarmu i dupa. Trzeba MM. A te mamy wariatki chyba o tym zapominają.
Ze mną mama miała taką sytuację, że bardzo chciała KP, mleka pełno a ja gardziłam. MM też baaaaardzo słabo. I moja babcia, jak miałam 4 m-ce dała mi normalnej zupy. Bez jakiegoś wprowadzania pomalutku. Tylko od razu normalna porcja. Podobno zajadałam tylko mi się uszy trzęsły! I potem wszystko było ok. Teraz to by babcię chyba na stosie spalili. A ona wiedziała co robi. Sama wychowała 9 dzieci. A potem jeszcze pomagała przy wnukach.
:-)
Miłego dnia! :-)
Co do KP, to ja bym chciała, ale moje chcenie to jedno a życie drugie. Przecież to nie zawsze zależy od woli matki. Bywają zapalenia sutków, brak pokarmu i dupa. Trzeba MM. A te mamy wariatki chyba o tym zapominają.
Ze mną mama miała taką sytuację, że bardzo chciała KP, mleka pełno a ja gardziłam. MM też baaaaardzo słabo. I moja babcia, jak miałam 4 m-ce dała mi normalnej zupy. Bez jakiegoś wprowadzania pomalutku. Tylko od razu normalna porcja. Podobno zajadałam tylko mi się uszy trzęsły! I potem wszystko było ok. Teraz to by babcię chyba na stosie spalili. A ona wiedziała co robi. Sama wychowała 9 dzieci. A potem jeszcze pomagała przy wnukach.
Innabajka
Fanka BB :)
Hej, wracam do Was po krótkim lenistwie. :-)
Też chcę karmić piersią, ale dokładnie życie pokaże
V
Ja to jeszcze gotowała 15 min po włożeniu do słoików
I co z tym dalej? Do sloika jak jeszcze gorace, zakrecic i postawic dororynogami?
Ja to jeszcze gotowała 15 min po włożeniu do słoików
Limonka U mnie znów odwrotnie, heheh kiedy kończę karmić bo to źle dla mnie i dla Romana haha nikt mnie nie namawia na karmienie do kolejnego porodu Olin sam zaczyna sie odstawić bo w nocy juz od tyg nie ciągnie, tylko woda a dziś rano jak mu cyca pokazałam to on pokazał na butelkę z wodą on jest też nie butelkowy wiec nawet nie mam co mu podawać mm, zastępuje to mu jogurtami, serami białymi itp.
Emenems czytam ciebie i jakbym siebue czytała haha ja to się broniłam nogami i rękami przed kp a później urodził się Olin i kurcze poddałam się i tak 13 miesięcy cyca my, oczywiście już kończymy. Najpierw gadałam co 6 miesięcy, minęło, później ze do 12 miesięcy i znów minęło. Ale teraz już na 100% kończymy
Vivienne moje piersi są też nadwrazliwe ze powoli wysiadam ;(
Akita trzymam &&&&& i nie myśl tyle będzie dobrze
Emenems czytam ciebie i jakbym siebue czytała haha ja to się broniłam nogami i rękami przed kp a później urodził się Olin i kurcze poddałam się i tak 13 miesięcy cyca my, oczywiście już kończymy. Najpierw gadałam co 6 miesięcy, minęło, później ze do 12 miesięcy i znów minęło. Ale teraz już na 100% kończymy
Vivienne moje piersi są też nadwrazliwe ze powoli wysiadam ;(
Akita trzymam &&&&& i nie myśl tyle będzie dobrze
reklama
Emenems- ja wczoraj piłam jakieś grejpfrutowe ale chyba niemieckie piwo, też obejrzałam z każdej strony i 0%, drugie miałam 0,5% to dałam mężowi. Chociaz w pierwszej ciąży piłam i Lecha Free i Karmi, a one jakieś znikome procenty niby mają
A ta Warka to chociaż jak piwo smakuje? Czy jak sok?
Co do kp też mówiłam w pierwszej ciąży, ze max 3 miesiące, wyszło dłużej. Ale jednak to jest wygodne, a ja potrafiłam tak karmić, ze ani kawałka cycka nie pokazywałam Ale karmić nie lubiłam, nie lubię dzielić się cyckami Dopiero jak przestałam poczułam, ze odzyskałam swoje ciało
Mi się nie zmieniło- cudze cycki mnie obrzydzają. Nienawidzę jak baby wywalają gołe obok mnie. Naprawdę można karmić publicznie tak, ze nic nie widać. Ja byłam mistrzynią, nawet kuzyn kiedyś powiedział, ze teraz to takie metody są, że ani cycka sie nie zobaczy
atkina- daj znac po
Zmykam się pakować, bo jutro wyjeżdżamy
A ta Warka to chociaż jak piwo smakuje? Czy jak sok?
Co do kp też mówiłam w pierwszej ciąży, ze max 3 miesiące, wyszło dłużej. Ale jednak to jest wygodne, a ja potrafiłam tak karmić, ze ani kawałka cycka nie pokazywałam Ale karmić nie lubiłam, nie lubię dzielić się cyckami Dopiero jak przestałam poczułam, ze odzyskałam swoje ciało
Mi się nie zmieniło- cudze cycki mnie obrzydzają. Nienawidzę jak baby wywalają gołe obok mnie. Naprawdę można karmić publicznie tak, ze nic nie widać. Ja byłam mistrzynią, nawet kuzyn kiedyś powiedział, ze teraz to takie metody są, że ani cycka sie nie zobaczy
atkina- daj znac po
Zmykam się pakować, bo jutro wyjeżdżamy