karolinaE
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
Moj pierworodny jest na etapie znajdz&zniszcz, codziennie jakieś szkody w domu na minimum 10 zl i ogolnie strasznie go energia rozpiera, wiec zwinelismy sie na wieś do moich rodzicow. W pociągu mieliśmy przyjemność spotkać panią premier, która urządziła sobie w nim kampanie wyborcza. przynajmniej mieliśmy super wypasiony skład i mega puntualnie wszystko sie odbywalo,jednak niestety tylko do Sopotu- czyli tam gdzie wysiadla
Widzę, ze poruszylyscie drażliwy temat karmienia piersią Dla mnie był to jeden wielki koszmar na początku, z perspektywy czasu żałuje, ze tak sie broniłam przed mm (głownie przez nacisk osób trzecich), ja cierpiałam i dziecko tez nieszczęśliwe. Bez sensu.
Ulicha, tez karmiłam jeszcze przez pierwsze tygodnie jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, przerwalam, bo było to juz dla mnie zbyt duże obciążenie. Oczywiście znaleźli sie "eksperci laktacyjni" namawiający, zeby dalej karmic
Julia, piękna sukienka
Emenems, jak pogoda? Swietnie prezentuje sie to gosp. agroturystyczne udanego wypoczynku
Podziwiam Was Dziewczyny, nigdy nie robiłam żadnych przetworów na zimę.
I najważniejsze ! zaczęłam czuć ruchy, takie smyranie dosc wczesnie a Wy juz cos czujecie?
Rany, a myslalam ze mi odbija tez to wczoraj poczulam jak jadlam ciastka! Myslalam ze mi sie cis zdaje ale pierwszy raz cos takiego poczulam!!!![emoji322][emoji3][emoji322][emoji3][emoji322][emoji3]