reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No na sCzescie rodzina i ich " rady" beda daleko a maz nie naciska tylko mowi ze jak sie da i bedzie ok to ok jak nie to nie i tyle.
Ja pracuje w nocy tez ekstra o bedzie duzo łatwiej jak podzielimy sie opieka i karmieniem.
My mamy tylko siebie we dwójkę tam zadnych cioć babć itp- moja siostra mowi ze da rade w lutym wpasc pomoc ale to tez mm :)

Pozatym zupełnie poza argumentami ktore sa logiczne ze kp jest super mnie to po prostu obrzydza i odrzuca i karmiące matki w restauracjach nie sa tym co chce widzieć jak jem kotleta - dla matki to moze jakies super fajne ale dla obcej osoby to oglądanie cudzego cyca i tyle.
Moze mi sie sie zmieni po porodzie - nie mowie nie, Dlatrgo z decyzjami ostatecznymi poczekam do stycznia bo zycie zawsze plany weryfikuje - ja dawno temu nauczyłam sie byc pokorna co do moich planow :)

reklama
Hej dziewczyny;-)

Kochane co do pluci to jest mozliwe pocsuc wczesniej;-) ja w drugiej ciazy juz w 14 tc poczulam smyranie:-)

Milwgo dnia

Aktina kciuki za wiYte&&&

Ktors jesszcze wizytuje dzis??

Wczoraj przegięłam z jedzeniem, wszystko słodkie albo fast food :szok: chyba wynagrodziłam sobie ostatni stres przed obroną.
Dziś już wracam do pracy.. ach jak się rozleniwiłam strasznie ! :rofl2:

Dziewczyny dzięki że pamiętacie, kochane jesteście :) Odewę się oczywisice po :)

Ewkamm - dostałam własnie smsa z mastermedu z przypomnieniem o wizycie :)

Miał m ze mna jechac.. alee ne moze konkretnie jest zawalony troche się nawarstwiło starych spraw a do tego zgubił mi sie gdzies dowód rej od damochodzu, mam nadzieje ze kontroli nie bedzie :p Nie poszłam do pracy od rana, w domu probuje pracowac ale zaraz ide sie ogarniach i bede jechac :( moze mame namówie zeby pojechała ze mną :) Ale mam jakies złe przeczucie, rozum mi mówi ze dzsiaj nic się nie wyjaśni i usg nadal będzie złe :( :( Jeszcze tak szaro i buro, załamać się idzie :)

Ja czuje tylko jak maluszek się chowa i wypycha :) tak mi od razu micha sie cieszy rano jak go poczuje :) ale troche mnie brzuch pobolewa :( moze to ze stresu.. i przeziebiona jestem ehh nie marudze,.. spadam

Limonka już czujesz ruchy???

aktina z powodu wieku mam te prenatalne

a na letnie promocje, to sprawdzony sposób: we wtorek / środę, biura dają obniżki na last minute (czyli wyloty w ciągu tygodnia) i juz, w zeszłym roku polecieliśmy do Grecji na Kos na 8 dni do hotelu 5* jakieś 200 m od morza za niecałe 1400 od osoby - pokoje spoko, żarcie all, basen + morze - słodkie lenistwo, teraz to tylko pomarzyć mogę, bo nie decyduję się na lot
ale żeby było śmieszniej, jak szukaliśmy wycieczki to sprawdzaliśmy konkretnie na itaka i travelplanet, napisaliśmy do itaki przez stronkę i czekaliśmy na kontakt od agenta, w międzyczasie sprawdzaliśmy na travelplanet i pierwsi odezwali się Ci z travelplanet, powiedzieliśmy, że czekamy na odzew z itaki, a travelplanet na to, że dają nam zniżkę i jeszcze parking na lotnisku za darmo - na tą samą ofertę z itaki, którą wybraliśmy.
wcześniej też tak lataliśmy - umowy załatwiamy u sprawdzonych turoperatorów i przez internet - taniej niż w stacjonarnym biurze i można poczytac opinie o hotelu - co istotne,
aha dodam tylko, że raz polecieliśmy z rainbowtour - ale ostatniego dnia miał być wylot wieczorem, a przyśpieszyli i zrobili o 8 rano czyli z hotelu wyjeżdzaliśmy przed 6 - więcej nie latamy z rainbow :( oczywiście reklamacja nie uwzględniona, mimo, że np w innych krajach obowiązują specjalne wytyczne w tych sprawach.

Dziękuję za rady, napewno skorzystam :)

reklama
Posiewu nie robiłam jeszcze, zadzwonię dziś do Pani dr i zobaczę, a po za tym kupię herbatki i żurawinę. Ja mam cukier na czczo na granicy normy, bo norma jest do 99 i ja tyle mam.

Do góry