karolinaE
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny![]()
Moj pierworodny jest na etapie znajdz&zniszcz, codziennie jakieś szkody w domu na minimum 10 zl i ogolnie strasznie go energia rozpiera, wiec zwinelismy sie na wieś do moich rodzicow. W pociągu mieliśmy przyjemność spotkać panią premier, która urządziła sobie w nim kampanie wyborcza.
przynajmniej mieliśmy super wypasiony skład i mega puntualnie wszystko sie odbywalo,jednak niestety tylko do Sopotu- czyli tam gdzie wysiadla
![]()
Widzę, ze poruszylyscie drażliwy temat karmienia piersiąDla mnie był to jeden wielki koszmar na początku, z perspektywy czasu żałuje, ze tak sie broniłam przed mm (głownie przez nacisk osób trzecich), ja cierpiałam i dziecko tez nieszczęśliwe. Bez sensu.
Ulicha, tez karmiłam jeszcze przez pierwsze tygodnie jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, przerwalam, bo było to juz dla mnie zbyt duże obciążenie. Oczywiście znaleźli sie "eksperci laktacyjni" namawiający, zeby dalej karmic
Julia, piękna sukienka![]()
Emenems, jak pogoda? Swietnie prezentuje sie to gosp. agroturystyczneudanego wypoczynku
Podziwiam Was Dziewczyny, nigdy nie robiłam żadnych przetworów na zimę.
I najważniejsze ! zaczęłam czuć ruchy, takie smyraniedosc wczesnie a Wy juz cos czujecie?
![]()
Rany, a myslalam ze mi odbija tez to wczoraj poczulam jak jadlam ciastka! Myslalam ze mi sie cis zdaje ale pierwszy raz cos takiego poczulam!!!![emoji322][emoji3][emoji322][emoji3][emoji322][emoji3]