reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Vivienn simka udalo mi sie tanio kupic;-) pamietam jak miesiac temu sie czailam na te sukienke i kosztowala 129zl!!!
A dzis ja znalazlam za 50zl w przecenie;-) i moja karta pracownicza wiec zaplacilam za nia 37,5 zl :-D:-D:-D do teho sandalki w CCC trz bula rabat 20% dla osob posiadajacych karte i zamiast 200zl na ubior corki dalam 90zl;-)
20150628_201357.jpg

Załączniki

• 20150628_201357.jpg
    20150628_201357.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Ulicha- ja ich czytać nie mogę, tych nawiedzonych mamusiek na temat kp. Sama karmiłam 8 mies, dla mnie wystarczająco. Na mm przeszłyśmy po konsultacji z pediatrą (bo za mało na wdze przybierała, źle spała). Ale ja sie nie czepiam, jak ktoś chce od razu modyfikowanym- jego wybór
Mi się udało, pomimo cesarki i tego, że młoda była w szpitalu pewnie karmiona chwilę mm i butlą (nie wiem, bo w nocy po cesarce nie miałam jej obok), bo po prostu przyjęłam że będę karmić i tyle. Ale pomocy znikąd.

Emenems- kurka, niedrogo, to może w przyszłym roku na Mazury :p

julia- śliczna, chociaż za różem nie przepadam :p Ale sukienusia cudna

Aktina, prenatalne robiłaś w Białym? Bo ja dostałam skierowanie do Mastermed, pracownia USG program badań prenatalnych na Mazowieckiej,

Tutti, KarolinaE i Emenems i Viviene – nie zapominajcie o mnie, też mam prenatalne drugiego lipca, a jutro normalna wizyta u gin. Ostatnia wizyta była miesiąc temu, trochę się obawiam :(

Odnośnie dżemów i innych przetworów, wiecie, że niektóre firmy do cukrów żelujących dodają konserwanty. Jeszcze nie znalazłam żadnego, ale może któraś w Was coś namierzyła?

Aktina, prenatalne robiłaś w Białym? Bo ja dostałam skierowanie do Mastermed, pracownia USG program badań prenatalnych na Mazowieckiej,

Tutti, KarolinaE i Emenems i Viviene – nie zapominajcie o mnie, też mam prenatalne drugiego lipca, a jutro normalna wizyta u gin. Ostatnia wizyta była miesiąc temu, trochę się obawiam :(

Odnośnie dżemów i innych przetworów, wiecie, że niektóre firmy do cukrów żelujących dodają konserwanty. Jeszcze nie znalazłam żadnego, ale może któraś w Was coś namierzyła?

Czyli w piatke wchodzimy do gabinetu... I super w kupie sila [emoji3][emoji3][emoji3]

emkamm tak też jutro tam mam wizytę na 11.30 a ty kiedy ? dlaczego dostałaś skierowanie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry