reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to akurat lubię w garach siedzieć, gorzej ze zmywaniem :p

Ja piekę biszkopt, na to masa na sernik na zimno a na górę zrobiłam mus z brzoskwiń ;)

Marzą mi się wakacje, właśnie szukam jakiegoś miejsca fajnego na odpoczynek. Szukam czegoś za granicą ale do 2 tyś i słabo :)

Ja mam wrażenie, że ciągle jesteśmy spłukani.. moje studia tyle pochłonęły że masakra. Prędzej pojedziemy na domek na Kaszuby niż do Grecji :p

My też ciągle spłukani ale w czerwcu masakra, najpierw rozwalilam telefon, poszły 4stowy na nowy... Na wesele do koperty kolejne, szyba w aucie do zmiany 3 stowy, Marysia wyrosła z butów to znowu stowka , wizyty u gina, komplet badań... Dobre Wakacje jak nic poszły :(

Ja też mam syndrom białego fartucha, ostatnio u ginekologa miałam 134/85 i lekarka kazała mi mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie i zapisywać, bo ona musi mieć pewność, że to ze stresu takie miałam, to się doigrałam haha
emenems, super tam macie, ale zazdroszczę :)
Mój też ma jutro imieniny, ale u nas się nie obchodzi i całe szczęście :D
My robimy przetwory z jagód, truskawek, malin, głównie soki, dżemy, potem z warzyw, ogórki kiszone, różne sałatki na occie, których ja osobiście nie lubię, ale w domu ma kto jeść.
my pokoju dla dziecka nie będziemy robić, bo nawet nie ma gdzie, mieszkamy na górze u teściów.
Ja już nie daję rady z tym jedzeniem, koszmar, nie zliczę ile ja dzisiaj zjadłam :szok:

ja się na temat wakacji nie wypowiadam :) 15 tys juz poszło na remont a dopiero połowę płytek mamy a gdzie jeszcze potem wszystkie drzwi z futrynami meble i płytki do kuchni i masa innych rzeczy hydraulik elektryk dobrze zw dla szwagra cześć zapłaciliśmy ale jemy tez jeszcze 4-5 tys ale to jak skończy hehe kasa płynie jak woda :( a po remoncie wyprawka nam "tylko" zostanie. na szczęście na mazury blisko na weekend trąba będzie wyskoczyć bo odpocząć trzeba mąż cały rok od rana do nocy haruje wiec troszkę trzeba :( chociaż weekend ..a no i żeby nie zapomnieć o trzech weselnych kopertach :) ładny wózek bym miała :(

reklama
A my jutro imieniny męża :) Anitka mówi ze narysuje mu obrazek z całą naszą rodzina. ..no i badania ale staram się nie myśleć boo ogarnia mnie strach :( ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia wiec jeszcze jest :)

Do góry