*martusia*
Fanka BB :)
Paulettah - u nas sa dwa pokoje, jeden nasz i drugi Oliwiera. poki co Male bedzie z nami, a jak podrosnie to beda mieli pokoj razem. musze jeszcze dokupic szafe dla nich i poprzestawiac funkcjonalnie. malowane bylo w tym roku wiec tylko ta szafa i materace nowe dla Oliwka i dla malego.
Vivienne ja pod koniec pierwszej ciazy mialam okropne problemy z sercem. mialam tachykardie, robiono mi echo serca, holtery itp. oczywiscie jestem meteopata wiec udreka podwojna, w tej ciazy juz czuje ze sie zaczyna...
Emenems ale Ty tam masz pysznosci... przywiez cos
Innabajka nie umiem robic przetworow, od roku zabieram sie za dzem truskawkowy hahaha
moze w sierpniu nad morze pojedziemy ale zalezy jak sie bede czula, moj maz panikuje bardziej ode mnie
dziewczynki, mocno trzymam za Was kciuki i oby wyniki Waszych badan byly dobre!
Vivienne ja pod koniec pierwszej ciazy mialam okropne problemy z sercem. mialam tachykardie, robiono mi echo serca, holtery itp. oczywiscie jestem meteopata wiec udreka podwojna, w tej ciazy juz czuje ze sie zaczyna...
Emenems ale Ty tam masz pysznosci... przywiez cos
Innabajka nie umiem robic przetworow, od roku zabieram sie za dzem truskawkowy hahaha
moze w sierpniu nad morze pojedziemy ale zalezy jak sie bede czula, moj maz panikuje bardziej ode mnie
dziewczynki, mocno trzymam za Was kciuki i oby wyniki Waszych badan byly dobre!