reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina ja genetyka za tydzien i znowu stres 02.07
Ale fsjnie ze juz widzimy na takim etapie ze o jie jest jskis tam płód tylko kazde dziecko inne :) moje ma wielki nos po mnie i siostrze heeheheh

Żabila- to daj znać po wizycie. trzymamy kciuki :)

Ja mam wizytę jutro na 9.30, więc powoli kładę się spać. Zajrzę jutro po wizycie. pa :)

Emenems masz rację każdy dzieciaczek inny mojemu też widać nosek i chyba po mnie będzie mieć;)

Dziewczyny a teraz jak macie ze spaniem? Bo ja wstałam dziś o 6 i jeszcze zasnąć nie mogę i w dzień próbowałam i nie mogłam zasnąć
Jestem wyczerpana...

Jeśli chodzi o szpital to ja preferuję karowa (z Warszawy jestem) Ale jeszcze nic nie wiem w sumie bo najważniejsze żeby nic się złego do porodu nie przytrafiło

Justine dziś mi się super spało, ale parę dni temu jak się o 3 przebudziłam to dramat, wierciłam się i nici ze spania...

Marta ale do żadnego przedszkola, już pozamiatane? Moja Marysia się wybiera ale co to będzie, jak to będzie :rofl2:

emenems ja bylam przekonana ze Ty dzis na prenat usg idziesz,hmm?

ja odliczam do jutra,o 19 mam.

kto poleci jakas ciekawa ksiazke? podobna np do bialej masajki, ktora wchlonelam w 3 wieczory;D mam ochote cos poczytac...

SeeYou ja tez byłam pewna ze dzis ale była szansa ze za wcześnie i Stefan ma 43mm a prenat od 47:) ale jak na 10t5d jest wszystko ok - dwie rączki dwie nóżki żołądek pęcherz i w główce wszystko sie rozwija jak powinno to tyle co powiedziała pobrała cytologię i 400 zeta pękło ...:)

reklama
Emenems mamy ali Sam termin genetyczne ho z KarolinaE e viviene! Jeszcze tylko 10
Dni ! Ale dzis naskrobalyscie, ja dzis znowu w wirze pracy, bez przerwy 10 godzin i dopiero teraz nadrobilam! Witaj come nowe dziewcYny a te ktore mailu usg piekne dzidzie! Gratulacje! A to jest jakas Zasada ze pod koniec owulacji bedzie chlopak? Jak sie czujecie? Ja padam!

Do góry