reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina ja genetyka za tydzien i znowu stres 02.07
Ale fsjnie ze juz widzimy na takim etapie ze o jie jest jskis tam płód tylko kazde dziecko inne :) moje ma wielki nos po mnie i siostrze heeheheh

Żabila- to daj znać po wizycie. trzymamy kciuki :)

Ja mam wizytę jutro na 9.30, więc powoli kładę się spać. Zajrzę jutro po wizycie. pa :)

Emenems masz rację każdy dzieciaczek inny mojemu też widać nosek i chyba po mnie będzie mieć;)

Dziewczyny a teraz jak macie ze spaniem? Bo ja wstałam dziś o 6 i jeszcze zasnąć nie mogę i w dzień próbowałam i nie mogłam zasnąć
Jestem wyczerpana...

Jeśli chodzi o szpital to ja preferuję karowa (z Warszawy jestem) Ale jeszcze nic nie wiem w sumie bo najważniejsze żeby nic się złego do porodu nie przytrafiło

Justine dziś mi się super spało, ale parę dni temu jak się o 3 przebudziłam to dramat, wierciłam się i nici ze spania...

Marta ale do żadnego przedszkola, już pozamiatane? Moja Marysia się wybiera ale co to będzie, jak to będzie :rofl2:

emenems ja bylam przekonana ze Ty dzis na prenat usg idziesz,hmm?

ja odliczam do jutra,o 19 mam.

kto poleci jakas ciekawa ksiazke? podobna np do bialej masajki, ktora wchlonelam w 3 wieczory;D mam ochote cos poczytac...

SeeYou ja tez byłam pewna ze dzis ale była szansa ze za wcześnie i Stefan ma 43mm a prenat od 47:) ale jak na 10t5d jest wszystko ok - dwie rączki dwie nóżki żołądek pęcherz i w główce wszystko sie rozwija jak powinno to tyle co powiedziała pobrała cytologię i 400 zeta pękło ...:)

reklama
Emenems mamy ali Sam termin genetyczne ho z KarolinaE e viviene! Jeszcze tylko 10
Dni ! Ale dzis naskrobalyscie, ja dzis znowu w wirze pracy, bez przerwy 10 godzin i dopiero teraz nadrobilam! Witaj come nowe dziewcYny a te ktore mailu usg piekne dzidzie! Gratulacje! A to jest jakas Zasada ze pod koniec owulacji bedzie chlopak? Jak sie czujecie? Ja padam!

Do góry