reklama
justine174
Początkująca w BB
Emenems masz rację każdy dzieciaczek inny mojemu też widać nosek i chyba po mnie będzie mieć
Dziewczyny a teraz jak macie ze spaniem? Bo ja wstałam dziś o 6 i jeszcze zasnąć nie mogę i w dzień próbowałam i nie mogłam zasnąć
Jestem wyczerpana...
Jeśli chodzi o szpital to ja preferuję karowa (z Warszawy jestem) Ale jeszcze nic nie wiem w sumie bo najważniejsze żeby nic się złego do porodu nie przytrafiło
Dziewczyny a teraz jak macie ze spaniem? Bo ja wstałam dziś o 6 i jeszcze zasnąć nie mogę i w dzień próbowałam i nie mogłam zasnąć
Jestem wyczerpana...
Jeśli chodzi o szpital to ja preferuję karowa (z Warszawy jestem) Ale jeszcze nic nie wiem w sumie bo najważniejsze żeby nic się złego do porodu nie przytrafiło
justine174
Początkująca w BB
To nie fajnie, współczuje....
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Justine dziś mi się super spało, ale parę dni temu jak się o 3 przebudziłam to dramat, wierciłam się i nici ze spania...
Marta ale do żadnego przedszkola, już pozamiatane? Moja Marysia się wybiera ale co to będzie, jak to będzie
Marta ale do żadnego przedszkola, już pozamiatane? Moja Marysia się wybiera ale co to będzie, jak to będzie
SeeYou ja tez byłam pewna ze dzis ale była szansa ze za wcześnie i Stefan ma 43mm a prenat od 47 ale jak na 10t5d jest wszystko ok - dwie rączki dwie nóżki żołądek pęcherz i w główce wszystko sie rozwija jak powinno to tyle co powiedziała pobrała cytologię i 400 zeta pękło ...
reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Emenems mamy ali Sam termin genetyczne ho z KarolinaE e viviene! Jeszcze tylko 10
Dni ! Ale dzis naskrobalyscie, ja dzis znowu w wirze pracy, bez przerwy 10 godzin i dopiero teraz nadrobilam! Witaj come nowe dziewcYny a te ktore mailu usg piekne dzidzie! Gratulacje! A to jest jakas Zasada ze pod koniec owulacji bedzie chlopak? Jak sie czujecie? Ja padam!
Dni ! Ale dzis naskrobalyscie, ja dzis znowu w wirze pracy, bez przerwy 10 godzin i dopiero teraz nadrobilam! Witaj come nowe dziewcYny a te ktore mailu usg piekne dzidzie! Gratulacje! A to jest jakas Zasada ze pod koniec owulacji bedzie chlopak? Jak sie czujecie? Ja padam!