reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1434723290.111464.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434723320.277116.jpg no to prosze

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434723290.111464.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434723290.111464.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 61
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434723320.277116.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434723320.277116.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 67
paulettah gratluje super ze tez bedziesz miec blizniaki , ale niestety mam tez krwiaka i musze lezec , martwie sie o to strasznie,
Dziekuje za przyjecie do grona styczniowek :-D

Dalia mi lekarka od samego początku zalecała leżenie, w 7 tygodniu miałam plamienie i dostałam luteine i 2 tygodnie leżenia plackiem.. teraz na szczęście mogę się ruszać po domu i na drobne spacery więc 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Cześć :) Jestem tu nowa, chciałabym do was dołączyć :)
Nie wiem, w którym jestem tygodniu bo każdy kalendarz liczy inaczej i w ogóle się w tym gubię :D Ale termin mam na styczeń :)

Witamy:-) od ostatniego miesiaca ostatniej miesiaczki odejmij 3 miesiace i dodaj 7 dni to najpopularniejszy sposob wyliczania wg. Okresu a wg usg dowiesz sie ☺

No hej :) Wg usg 29 maja ginekolog mówiła, że 6 tydzień ale, że to się jeszcze może przyśpieszyć więc nie wiadomo -.- ?? Bo przy dłuższych cyklach to się ponoć jakoś inaczej liczy. Swoją drogą miałam wrażenie, że to dziecko duże jak na 6 tydzień. Chyba, że usg ma takie ogromne zbliżenie :D

Tak autem :) i to masakra jest, jedziemy jutro o 5 rano wiec następne dwa tygodnie bede słabo pod netem wiekszosc czasu poza domem :)

Raz na dwa lata samochodem jeździmy i juz pakowanie i stress

reklama
Do góry