reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczyny a co do walki z pryszczami to jakaś masakra jest.. Nie dosc ze twarz to jeszcze dekolt i ramiona ;/ Czy to przechodzi czy do końca ciazy bede musiala sie z tym męczyc?

xkarola a coś polecasz na te zmiany? Ja stosuje aloes on pomaga na te bardziej ropne, ale najgorzej ze mam tyle podskórnych ze nie wiem co z tym działac, mozna pojsc do kosmetyczkie na oczyszczanie?

Paulettah przepraszam ze pominelam Cie ! Rowniez gratuluje blizniakow! Ja sie obawialam bardzo dwojki bo mojego meza tata byl blizniakiem.. Chyba nie dalabym rady :) ! Co do pryszczy cos w tym jest i mi sie tak cera popsula! Z synem tego nie mialam czulam sie ladna i wlosy i paznokcie i buzia wszystko cacy a teraz czuje sie brzydko mowiac jak kupa.. Buzia w krostkach .. Koszmar ..

No najgorsze te hormoniaki podskórne co ttlko puchną rosną i nie mozna sotkac bo tak boli .... Ja tylko maść cynkową ...

Ja bylam w ciazy u dermatologa i dostalam puder plynny nakladac na twarz na noc i jakis tonik robiony ale i tak mi przeszlo w polowie. Ale powiem wam ze mowia ze to corki na poczatku odbieraja mama urode :p

aneciia1 nic nie szkodzi idzie się pogubic :))

U mnie w rodzinie występowały bliźniaki, ale lekarka powiedziala ze jak jednojajowe to nie geny tylko przypadek, wiec sama nie wiem. Pracy będzie na pewno sporo ale staram sie do tego podchodzic tak, ze wychowa sie za jednym zamachem i potem spokój :)

Emenems ​masc cynkowa pomaga? Chyba tez bede musiala sie zaopatrzyc..

xkarola ja bym chciała córeczki, wiem ze powinno sie patrzec byle zdrowe itd. ale jakos tak bardziej jestem nastawiona na dziewczynki, za to moj maz na synków oczywiście :)

reklama
Do góry