reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Wróciłam od dentysty :) Żyję :) To ja już wolę do ginekologa wolę chodzić :)
Niestety ząb mi się kwalifikuje do kanałowego, a na pewno coś przy znieczuleniu, więc na razie mam tylko opatrunek założony i za 3 miesiące mam przyjść, bo wtedy ew. już znieczulenie można

Iga- ojjj ale morze :) Czyściutkie. Zazdroszczę

koktajlowa- witaj

Nowe dziewczyny możecie wpisać się do tabelki, u mnie w podpisie jest link

W nagrodę za dentystę weszłąm do takiego lumpka/outletu gdzie mają towar z Anglii i jakie cuda dla maluszków. Kupiłam tylko dla Polki bluzki, bo nie miałam więcej w portfelu, ale pewnie następnym razem już coś dla Maluszka zakupię :) I to nówki są z metkami :)

Dzisiaj już piątek, w weekend M w domu, a we wtorek wizyta :) I usg

reklama
A do mnie wlasnie łóżeczko przyjechało i pierwszy karton ciuszków i gadżetów od dziewczyn ze wsi hahahh :) cudo :)

Trzymając się głupich przesądów dziewczynom z problemami skórnymi gratuluje córeczek;)
Emenems pamiętaj o przystankach i prostowaniu się.
Tutti pięknie! Tak to można ciazowac!
Witajcie nowe dziewczyny:)
Ja tez w przysLym tygodniu mam widzenie z fasolka, po miesiącu! Umieram z ciekawości:)

No hej :) Wg usg 29 maja ginekolog mówiła, że 6 tydzień ale, że to się jeszcze może przyśpieszyć więc nie wiadomo -.- ?? Bo przy dłuższych cyklach to się ponoć jakoś inaczej liczy. Swoją drogą miałam wrażenie, że to dziecko duże jak na 6 tydzień. Chyba, że usg ma takie ogromne zbliżenie :D

Czesc :) fajnie ze do nas dolaczylas :)

Emenems- oj fajnie :) Ja muszę nawet łóżeczko kupić, bo poprzednio miałam po siostrzenicach, ale jest już tak przechodzone, że się rozpada :)

No jestem mega szczesliwa :) kolejna paczkę w Gdańsku odbieram :)
Takze fajnie, takie ładne białe klasyczne i jsk mowi kolezanka - materac śni razu nie zasikany hehehehe

Emenems materac to nowy powinnas mieć. Nie po innym dziecku.
I udanej podróży. Częste postoje i będzie dobrze.

Witam nowe mamusie :)

On czytam was regularnie ale żeby coś napisać czasem brakuje czasu, a jak już czas jest to zasypiania z telefonem w ręku.

Wybaczcie, że mało piszę, ale staram się czytać regularnie.

Co do materaca to też radziłabym kupić nowy. Jakiś czas temu była afera dotycząca robaków w materacach w gryką. Już ostatnio kupowałam bez pianka plus kokos, lateksowe też są ok.
Używanego bym nie chciała, może i nie sikany, ale samo to że leżał, jakiś czas nawet nie używamy to coś się mogło w nim zalegnąć. Jazdy mam na tym punkcie. Teraz też łóżeczko będę mieć po młodym, ale materac dla nowego dziecka będzie nowy. :thumbup:

reklama
Do góry