reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

paulettah, Dalia - gratulacje bliźniaków :)

Co do wyprysków to o dziwo mnie omijają, ale w pierszej ciazy tez nie przypominam sobie zebym coś miała , bo jak nie jestem w ciazy to ciagle :(

reklama
U mnie problem trądzikiem zasadza się na mega tłustej skorze. Zawsze miałam tlusta ale teraz w ciąży to jakas masakra jest. I przez to robia się zaskórniki. Czyli to wina hormonow a na to nie ma rady teraz :( Przed ciążą, dużo przed ciążą stosowałam retinoidy zewnętrznie i kwasy w wysokich stężeniach i udawało mi się utrzymać twarz w ryzach. No ale w ciąży to nie wchodzi w gre i musze się meczyc swiecac jak księżyc w pełni. Pudry sypkie nakładane tonami matuja mnie na godzine, gora dwie.
Masc cynkowa pomaga, bo wysusza i przyspiesza gojenie. Effaclar duo plus którego używam tez cos tam pomaga chociaż nie ma szału.
Dalia, paulettah gratuluje blizniakow!

Emenems - nigdy tak skrupulatna nie byłam w suplementacji białkowej żeby liczyc to co spożywam ;)

Emenems- to musze wypróbować ten olej kokosowy. Mam taki fajny warzywniak, kilka kroków od domu, gdzie mają różne cuda- własnie olej kokosowy, różne mąki zdrowe, jagody goi, nasiona chia i inne takie :)

Co do zdrowego odżywiania- właśnie dostałam ksiażkę Dieta przyszłej matki. Więc będę niedługo w tym temacie obeznana :p Poza tym jak zrobie recenzję to będą u mnie na blogu 3 ksiażki właśnie do wygrania, więc podeślę Wam link wtedy :)

DSC05668.jpg
>Juti- aj tam, nie ucieknie :) To Twoja pierwsza ciąża?

dalia- gratuluję podwójnego szczęścia :)

Pauletah- również gratuluję

Ja tam problemów z nadmiernymi pryszczami nie mam, raczej standardowo<br><br

>No i dobra wiadomość taka, ze idę dzisiaj do dentysty na popołudnie :) Ufff mam nadzieję, ze przeżyję :p<br><br>

Też jestem za Emenems na moderatora- Ty tu u nas na forum ciągle jesteś :p

Załączniki

• DSC05668.jpg
    DSC05668.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 55
Anulenka - ja też właśnie miałam problemy z przetłuszczonaa skóra, ale teraz właśnie nie, smo się unormowało :)

xkarola- zabila chyba kiedys pisała, ze moze być :)

reklama
Do góry