reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziecko tez odgniecie ten materac wiec ja tez jestem za nowym.. Porzadny znajdziesz do max 500 zl tak mi sie zdaje nasz kosztowal 3 lata temu napewno sa tez inne . My mamy lozeczko po mlodym ale materac tez kupimy nowy. I w sumie to mamy tylko lozeczko i wanienke haha reszte posprzedawalam !:)

Witam nowe mamusie! :-)

Dalia i Pauletta gratuluję bliźniaków!!! U mnie też było prawdopodobieństwo. Co prawda na usg w 6 tygodniu wyszedł 1 zaridek, ale mój gin powiedział, że nie takie numery już widział i zobaczymy w 12 tak naprawdę. :-)

Simka dzięki. :-) Tak to moje pierwsze dziecko. I też pod blokiem mam taki sklep jak Ty. Skąd jesteś? Ja z Warszawy.

Tutti zazdroszczę! Pięknie tam masz. Korzystaj!

A jeszcze jedno. Odważne jesteście, że tak już kupujecie. Ja nic nie mam, bo debiutuję. Ale zakupy zacznę chyba dopiero w 3 trymestrze. Mam kilka rzeczy obiecanych od kuzynek, ale też na razie nie zabieram ich.

Miłej nocki. :-)

reklama
Emenems- no materac też bym nowy kupiła. Zdrowiej dla dziecięcego kręgosłupa. Miałam gryka, pianka, kokos

żabila- znam to, ja dzisiaj nie z telefonem, ale przysnęłam Młodą usypiając. Ona oglądałą film, a ja zasnęłam. Teraz za to spać nie mogę

monii88- witaj

Ale fajnie dużo nas się tu robi

Juti- ja z Szamotuł, to ok. 30 km od Poznania
Jeszcze nic nie kupuję. Zacznę jak będę wiedzieć co będzie, no i jak trochę kasy odłożę, hehe, bo na razie to nie mam żadnych oszczędności- prywatne wizyty u gina nam zżarły, wesele kuzynki, komunie i inne takie niespodzianki :)

Jak ktoś mi powie, ze zachcianki w ciąży to wymysł, to chyba w ciąży nigdy nie był. Chodzą za mną... ciastka pieguski. Jeszcze z miesiąc temu w ogóle nie pamiętałam o ich istnieniu, a dzisiaj normalnie bym zjadła, ale nawet do sklepu nie chce mi się iść, zresztą już w łożu leżę. Chyba znajdę przepis i jutro upiekę- zdrowiej :p

Do góry