reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1434723290.111464.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434723320.277116.jpg no to prosze

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434723290.111464.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434723290.111464.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 57
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434723320.277116.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434723320.277116.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 62
paulettah gratluje super ze tez bedziesz miec blizniaki , ale niestety mam tez krwiaka i musze lezec , martwie sie o to strasznie,
Dziekuje za przyjecie do grona styczniowek :-D

Dalia mi lekarka od samego początku zalecała leżenie, w 7 tygodniu miałam plamienie i dostałam luteine i 2 tygodnie leżenia plackiem.. teraz na szczęście mogę się ruszać po domu i na drobne spacery więc 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Cześć :) Jestem tu nowa, chciałabym do was dołączyć :)
Nie wiem, w którym jestem tygodniu bo każdy kalendarz liczy inaczej i w ogóle się w tym gubię :D Ale termin mam na styczeń :)

Witamy:-) od ostatniego miesiaca ostatniej miesiaczki odejmij 3 miesiace i dodaj 7 dni to najpopularniejszy sposob wyliczania wg. Okresu a wg usg dowiesz sie ☺

No hej :) Wg usg 29 maja ginekolog mówiła, że 6 tydzień ale, że to się jeszcze może przyśpieszyć więc nie wiadomo -.- ?? Bo przy dłuższych cyklach to się ponoć jakoś inaczej liczy. Swoją drogą miałam wrażenie, że to dziecko duże jak na 6 tydzień. Chyba, że usg ma takie ogromne zbliżenie :D

Tak autem :) i to masakra jest, jedziemy jutro o 5 rano wiec następne dwa tygodnie bede słabo pod netem wiekszosc czasu poza domem :)

Raz na dwa lata samochodem jeździmy i juz pakowanie i stress

reklama
Do góry