reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

witajcie :)

a ja znowu odzyskalam sily, wczoraj odkurzylam, wstawiłam pranie, umylam lodowke i balkon jupi :) Olo wstal o 7.30. Zaraz pieke ciasto z truskawkami. dzis goraco wiec pozniej pojdziemy na spacer.

Karola w tej ciazy mialam pierwsze usg w 7 tc. bylam co prawda w 5 tc u gina ale nie umial stwierdzic nawet po badaniu czy jestem w ciazy. nastepne usg mam 24 czerwca. Z Olim juz w 5 tc bylo pierwsze usg, ale teraz jestem madrzejsza ;) czekamy tez na decyzje w sprawie adopcji kotka.

pieknego dnia dziewczyny :)

reklama
Za oknem dzień piękny a we mnie niestety smutek. Po USG ginek stwierdził, że ciąża obumarła... Liczyłam się z tym, ale do końca miałam nadzieję... trudno. Nie mogę się załamywać bo mam dla kogo wstawać rano, wiem, że córcia mnie potrzebuje i ja jej teraz też jak nigdy! W poniedziałek rano mam zabieg, później chwila na regenerację i wracam z powrotem do walki... Wierzę, że dzieci nie umierają, one tylko zmieniają datę przyjścia na świat.

Życzę Wam kochane samych dobrych wieści po wizytach, samych bijących jak dzwon serduszek, za jakiś czas dosadnych kopniaków, żebyście wiedziały, że w brzuszkach ktoś mieszka a po Nowym Roku pięknych i łatwych porodów! Nie nękajcie się stresami bo to tylko szkodzi dzidzi a co ma być to będzie! Jak Wy będziecie wesołe to i wasze maleństwa w brzuszkach będą wesołe :) Będę tu zaglądać jeszcze pewnie bo ciekawić mnie będzie co u Was.

Pozdrawiam w ten piękny dzień!! :))

Tutti obajwów nie miałam żadnych niepokojących. Zarodek zatrzymał się na 5 tygodniu. A wczoraj zaczęłam 8.. Piersi bolą mnie do dzisiaj a nic innego mi nie dolegało od początku. Więc nie ma zasady z tymi objawami... A dlaczego tak się stało? Nie wiem to już moje drugie poronienie a w badaniach wszystko jest okej. Po prostu tak musiało być.

MAdziarra kochana trzymaj się :* MAsz racje fasolinek zmienił swojądatę przyjścia na świat..

Bubcia... ja czytałam gdzies ze makrele wedzoną mozna jest ale tylko tą wędzoną na ciepło, nie na zimno.. albo odwrotnie :)

Madziarra kurde kochana tak bardzo mi przykro:'( w swoim doswiadczeniu tez mam za soba ciaze obumarla...
Masz racje nasze dzieci zmieniaja tylko termin przyjscia na swiat! Tule:******

reklama
madziara. .żadne słowa nie będą odpowiednie, wiem co czujesz, tez straciłam moje maleństwo, ale jesteś silna i tak jak mówisz, masz dla kogo żyć. ..wpadaj do nas. ..

Do góry